Ledare Göteborg – Skatås

Amanda Bengtsson Braun

Amanda började löpträna som ung i samband med att hon gick på orientering. Nu satsar hon helhjärtat på löpningen och springer framförallt maraton och halvmaraton. Hon har stort intresse för träning och hälsa och har studerat hälsopromotionsprogrammet på Göteborgs universitet. Amanda har tidigare varit ledare i Falkenbergs löpargrupp men ser nu framemot att coacha er i Skatås.


Elin Kindberg

Elin har en bakgrund som friidrottare i KFUM Örebro där hon tränade och tävlade i ca 10 år, hon tävlade främst i 400 m och 800 m. Elin har läst idrottsinrikting på gymnasiet med kurser som idrottspsykologi och träningslära. Som ledare har hon gått Friskis och Svettis tränarutbilding för löptränare, Runacademys löpcoachutbildning och hållit i olika löpteknikpass och crosspass.


Christoffer Jonsson

Christoffer har en bakgrund inom fotbollen och tränar idag framförallt löpning. Christoffer föredrar att springa långt snarare än fort. Han har sprungit maraton såväl som Göteborgsvarvet. Han brinner för att vara ledare och tycker det är riktigt roligt att peppa er deltagare mot ett lyckat pass.


Karolina Pedersen

Hon är fotbollsspelaren som hittat löpningen när skorna lades på hyllan. Är en hobbylöpare där intresset vuxit senaste åren. Är utbildad stavinstruktör och ser mest fram emot att utbyta kunskap och erfarenhet från andra ledare och kunna inspirera och utmana deltagarna till hur löpning kan bli något kul och härligt.


Mikael Mattsson

Mikael älskar att springa olika distanser, i tonåren var det fokus på friidrott och sedan har han varit friidrottstränare för ungdomar i 5 år. Han ser ram mycket mot att få hjälpa andra deltagare att förbättra sin löpteknik och att peppa dem.


Jonathan Malmberg Larson

Jonathan har en lång bakgrund inom löpning och har sprungit alltifrån sprint till långdistans. Han elitsatsade just inom sprint och har därför en extra stor kärlek för att springa intervaller. Jonathan ser framemot att sprida glädje på passen och vara med och bidra till att utveckla deltagarnas löpteknik såväl som uthållighet!


Ida Rask

Ida är motionslöpare som springer både för den mentala såväl som fysiska hälsan. Hon känner en stor passion för löpningen något som hon vill dela med andra. Till vardags jobbar Ida som lärare så hon är god vana i att leda grupper.


Elin Nermark

Elin har idrott och hälsochoach programmet på Karlstads universitet och även varit ledare i Runacademy löpargrupp i Karlstad. Hon har en bakgrund inom friidrott både som aktiv och som ledare. Elin vill som ledare bidra med löparglädje och se andra utvecklas.


Louise Sundström

Louise har en bakgrund inom friidrott där hon har tränat och tävlat under många år. Hon har tidigare varit ledare för barn och ungdomar i friidrott och ser nu framemot att vara ledare för framförallt vuxna i Runacademy.


Erika Bursjöö

Erika har en bakgrund inom gymnastik som såväl utövare som ledare, men började med löpning först i vuxen ålder. Sedan dess är löpningen ett av hennes största fritidsintressen och springer främst halvmaraton och maraton. Erika har varit ledare i Skatås sedan våren 2019 med en termins uppehåll för föräldraledighet hösten 2022 men är nu åter i Skatås och sprider löparglädje.