Ledare Karlskrona

Sandra Södergren

Sandra har sprungit sedan barnsben och redan som sexåring sprang hon sin första tävling. Idag har hon sprungit större SM-tävlingar fleratalet gånger och hon är en riktigt duktig löpare. Sandra har en examen i folkhälsovetenskap och har även gått Svenska Friidrottsförbundets utbildning, steg 1, för löptränare.




Patrik Flyden

Patrik har ett brinnande intresse för träning och hälsa! Som ledare vill han förmedla glädjen med att träna tillsammans och hur mycket lättare det blir att utmana sig själv när man kan lyfta varandra. Förutom löpcoach så har Patrick jobbat som badminton tränare.


Sanna Wihlborg

Efter att enbart ha myssprungit utan vidare kontinutet så tog Sanna tag i löpningen 2014 då hon anmälde sig till sitt första lopp, Kustjagaren Karlskrona. Sedan dess har hon hunnit med många långa och tuffa lopp, som tex Ironman. Att nu få peppa och ta del av löparglädjen i gruppen blir kul samtidigt som jag delar med mig av egna erfarenheter och tankar till deltagarna.


Camilla Sjögren

Camilla har sprungit hela livet på olika sätt. Hon har genomfört en Svensk klassiker, sprungit Göteborgsvarvet och springer minst 20 minuter varje dag, en så kallad Runstreak, som nu pågått i över 5 år. Camilla har goda ledarerfarenheter och gått ledarutbildningen ”Ledarskap i idrottsrörelse” via SISU och Vindelns Folkhögskola. Hon har även undervisat i dans i många år. Det roligaste med att vara ledare tycker Camilla är att träffa likasinnade, få inspirera och entusiasmera andra till att röra sig ute i naturen.


Annika Antonsson

Annika har bakgrund som orienterare. Efter en tids uppehåll tog hon upp löpningen i vuxen ålder, numera tränar och tävlar hon även triathlon. Hon har gått ledarutbildning via Friskis & Svettis där hon var ledare under några år samt varit fystränare för barn och ungdomar. Annika har tidigare varit medlem i Runacademys löpargrupp i Karlskrona och fastnade för den härliga gemenskapen. Som löpcoach vill Annika inspirera och utmana deltagarna till att våga ta nästa steg och utvecklas som löpare.


Anna-Karin Stenlund

Anna-Karin har friidrottat sedan barnsben samt varit friidrottstränare i ungefär 15 år. Det bästa med att vara ledare tycker hon är att få se glädjen av att träna tillsammans, peppa och skapa gemenskap.