Ledare Kungsholmen

Julia Saviluoto

Julia är utbildad fysioterapeut och har därmed stor vana av att jobba med människor och instruera andra. Hon är dessutom en entusiastisk löpare på motionsnivå som sprungit marathon såväl som kortare lopp. Hon tycker det ska bli roligt att guida och entusiasmera andra i löpning som träningsform.


David Ho

David Ho är löparen med mycket energi och sprider massor av glädje runt sig. Han älskar att springa i grupp och gemenskapen som det ger. Som ledare vill han inspirera och motivera deltagarna. Det finn inget roligare än att lyfta fram andra och bidra till hens utveckling tycker David!


Johannes Öjhagen

Johannes är utbildad hälsopedagog och idrottslärare med en stor vana att leda träning i olika grupper. Löpning har funnit länge i Johannes liv. Han har sprungit maraton så väl som kortare lopp. I löpargrupperna som ledare vill Johannas hjälpa er deltagare att utvecklas!


Heidi Harjanne

Heidi älskar löpning och har sprungit hela livet och sysslat med flertalet konditionsidrotter så som triathlon, SwimRun och terränglöpning. Som ledare har hon erfarenhet som aerobicsinstruktör och varit friskvårdsansvarig i hennes jobb där hon bland annat haft löpning och triathlonlektioner. Heidi hoppas på att inspirera och utveckla andra i löpningen som hon brinner för.


Charlotta Thomasson

Charlotta är långdistansare som gillar framförallt maratondistansen. Hon har sprungit över 30 marathon och även en del ultralopp, så som 100 km i Millau i Frankrike. Som ledare i Runacademy hoppas hon kunna motivera andra att våga testa sin gränser utifrån sina individuella förutsättningar.


Alexandra Hägg

Alexandra har en bakgrund inom fotbollen. Nu när hon lagt fotbollskorna på hyllan har löpningen tagit mer plats i hennes liv. Alexandra har nu ett brinnande engagemang för löpningen och ett stort intresse. Hon vill gärna få fler att hitta glädjen i löpningen. Som ledare har hon erfarenhet av att coacha andra i klättring.


Pernilla Elmgren

Pernilla är aktiv löpare på nationell elitnivå och tävlar framförallt för distansen 10 landsväg men även kortare och längre distanser. Till vardags arbetar Pernilla som läkare så hon har god vana att arbeta med människor. Som ledare har Pernilla tidigare även varit ledare inom gymnastik. I Runacademy ser hon mest framemot den härliga gemenskapen i löpargruppen samt att få inspirera och hjälpa andra i löpningen!