Ledare Trollhättan

Joakim Larsson

Joakim har löptränat sedan 2008 och har sprungit flera pass, däribland Lidingöloppet på snabba 2:23, Göteborgsvarvet på 1:32, milen på 38:50. Han har dessutom en 13e plats på den erkänt tuffa halvmaran Dalmacijaultratrail (800 höjdmeter) i Kroatien. Joakim ser fram emot att få dela med sig av sin 12 år långa erfarenhet inom löpning.


Anna Westman

Anna har sedan tonåren tyckt om löpning och började regelbundet att använda löpning som främsta träningsform 2015. Framförallt tycker hon om att ge sig ut på längre och lugnare löprundor och vill i framtiden satsa på ultralopp. Ser även stor tjusning i intervallpass där det sköna är känna att det känns obekvämt. Främsta styrkan är hennes pannben.
Anna har sprungit flera lopp varav ultravasan 45, sprungit Stockholm halvmaraton på 1.43, Tjejmilen på 44.43 och vunnit tredje pris på ett trailrunlopp 11km. Anna ser fram emot att coacha i det som ligger henne nära hjärtat och få deltagarna att se det härliga med löpningen.


Madeleine Lundell

Madeleine har idrottat i olika former och är en viktig del i hennes vardag. Allra helst springer hon längre distanser, där också de bästa resultaten funnits att hämta. Älskar samtidigt den känsla av utmattning korta pass och hårda intervaller ger. Hon arbetar som läkare och har genom läkarutbildning och arbetserfarenhet god kunskap inom anatomi/fysiologi. Har även inriktning som idrottsläkare i sitt yrke och har därmed erfarenhet av idrottsskador.

I rollen som löpcoach ser Madeleine fram mot att få inspirera den ännu icke-frälste löparen, visa vad löpning kan tillföra både fysiskt och mentalt och bidra till att den mer vane löparen utvecklas i sin löpning.


Malin Sjödahl

Malin började springa med Runacademy förra terminen och har sedan dess sett tjusningen med löpning. Hon tycker att löpning är väldigt roligt och att det är viktigt med teknik. Malin har en 3-årig universitetsutbildning inom kostvetenskap med inriktning ledarskap och ser fram emot att och stötta och utveckla gruppen.


Evelina Edkvarn

Evelina har sprungit regelbundet sedan hon var liten. Distanserna och mängden har varierat över tid och de enda uppehåll från löpningen har varit under hennes två graviditeter. Evelina jobbar som leg. arbetsterapeut med rehabilitering och har ett stort intresse av träning och hälsa. Hon har tidigare hållit i träningsgrupper med funktionell styrka och kondition som fokus. Evelina tycker att det ska bli roligt att inspirera och hoppas att få andra att bli lika förtjusta i löpning som hon själv.