Ledare Kiruna

Fia Bergemalm

Fia har tränat löpning sedan hon som tioåring började träna längdskidåkning. Hon springer ca 5 pass i veckan, gärna långturer i fjällen och har de senaste åren sprungit flera fjäll- och skyracelopp. Hon har sprungit Tromsö skyrace, Senja skyrace, Lidingöloppet och ett flertal lokala löpartävlingar. Fia ser fram emot att träffa många glada löpare och hjälpa dem att utvecklas och tycka att löpning är kul.


Fredrik Rosenberg

Fredrik har tränat och tävlat mycket i orientering sen 10 års ålder. De sista åren har det blivit mer och mer löptävlingar istället och har sprungit milen på runt 35 minuter. Som ledare har han även varit tränare i orientering. Oförändrad: Fredrik har tränat och tävlat mycket i orientering sen 10 års ålder. De sista åren har det blivit mer och mer löptävlingar istället och har sprungit milen på runt 35 minuter. Som ledare har han även varit tränare i orientering.


Jimmy Töyrä

Jimmy är löparen som trivs allra bäst i terräng och berg. Orientering och löpning bland fjälltoppar gör han som allra gladast. Han gillar utmaningar och har sprunigt lopp som verkligen testar både orientering och traillöpnings färdigheter. Han har en vinst i KEX (Kiruna Extreme) 2015 (mix 30 klassen) samt sprungit Hemavan – Kvikkjokk med fjällpackning 2019. Jimmy har erfarenhet som ledare i barn och ungdomsgrupper i fjällcykling och klättring.


Rickard Johansson

Rickard började springa runt år 2015, han gick sedan med som deltagare i Runacademy och är nu är han helt frälst i löpningens värld. Han är nu ledare sedan flera terminer och drivs av att hjälpa er deltagare att utvecklas och ha kul på passen. Som ledare har han även tränat innebandylag.


Malena Stenfjell

Malena har tävlat i friidrott under ungdomstiden. Har alltid gillat att springa, gått från att vara en kortdistanslöpare till att älska långa distanser gärna i skog och fjäll. Hon har gått löpcoachutbildning via Träningsakademin. Malena ser fram emot att motivera andra inom löpningens positiva effekter, såväl det fysiska som det mentala.