Ledare Södertälje

Marie Olofsson

Marie har en bakgrund inom friidrotten och kortdistans. Hon är idag fortfarande engagerad i idrott och träning och utbildad Idrottslärare såväl som fotbollutbildare för tränare. Som ledare i Runacademy ser hon framemot att dela löparglädje och gemenskap tillsammans med andra.


Susanna Collijn

Susanna har sprungit regelbundet sedan 16 års ålder och har hunnit med att springa flera längre motionslopp, så som Lidingö loppet, Stockholm Maraton, Vinmaraton i Frankrike och Ultra maraton i Vemdalen. En lyckad helg spenderar Susanna gärna med vänner där de springer ultra på Sörmlandsleden och andra leder runt om i Sverige. Genom att vara ledare ser Susanne fram mot att dela löparglädjen med andra samt att få peppa flera till att springa och ha kul tillsammans.


Frida Andersson

Frida har sprungit hela mitt liv mer eller mindre på motionsnivå för att hålla igång och haft lopp som motivation till sin löpning. Som ledare vill hon träffa nya människor som få möjlighet att inspirera till löpning och få andra utvecklas.


Maria Tornmarker

Maria började springa i samband med sin dotters födsel 2006. Sedan dess har intresset och glädjen till löpning bara ökat. Hon har sprungit flertalet olika lopp så som fjällmaraton, OCR-lopp, ultramaraton samt Tjurruset. Som ledare är hon utbildad gruppträningsinstruktör och har instruerat i träningsformer så som body pump, cykel, core och step. I löpargruppen ser hon framemot att förmedla träningsglädje till alla deltagare.


Johan Olofsson

Johan är en vanlig motionslöpare som började med löpning regelbundet i vuxen ålder. Han springer olika typer av lopp i distans upp till halvmaraton. Att vara ledare betyder att man har möjligheten att sprida löparglädjen framför allt till de som precis börjat med löpningen, så att de fortsätter och blir nyfikna på att våga utvecklas.


Malin Steneros

Malin har spelat fotboll och dansat som ung men hittade löpningen ganska sent i livet. Hon föredrar att springa ute i naturen och tycker om årstidernas alla skiftningar!
Hon tycker om att springa lopp tillsammans med andra och njuter att springa i sitt tempo som en glad motionär
Malin ser fram emot att som ledare få inspirera och motivera andra till löparglädje ”att vi är starkare än vi tror – Tillsammans”