Ledare Lidköping

Andrea Thomasson

Andrea Thomasson 

Andrea är en aktiv person har tränat löpning sedan hon varit liten. Framförallt inom orienteringen. Löpning är hennes största intresse och hon har sprungit med flera löpargrupper tidigare. Hon har även tävlat i löpning såväl som i triathlon. Hon har sprungit allt ifrån milen till halvmaraton och maraton. Mest stolt över är hon över ha sprungit Budapestmaraton. Som ledare har Andrea jobbat som simlärare.

”Jag tycker det det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av mina kunskaper till löpare på olika nivåer.”


 Christian ”Hulken” Börjesson

Christian är utbildad idrottslärare, PT och spinninginstruktör. Så han har en stor erfarenhet att coacha andra i olika sammanhang. Christian har sprungit sedan år 2006 och det oftast tillsammans med Tála, hans Sibririska husky som sällskap. Christian har sprungit flera olika lopp men är mest stolt över att ha sprungit Göterborgsvarvet.

”Jag ser framemot att inspirera, peppa och ge er deltagare en rolig stund i spåret!”


Sara Hägnander

Sara brinner för träning och hon har alltid varit en aktiv person. Hon har sprungit och tävlat i allt i från orientering till triathlon. Den prestation som Sara är extra nöjd med är att år 2016 gjorde hon en Ironman. Hennes främsta placering är en en 3:e plats i Borås Triathlon. Sara ser mycket fram emot att fortsätta utveckla sig själv och er deltagare i Lidköpinglöpargrupp till att bli bättre löpare.

”Jag ser fram emot att hjälpa er deltagare nå era mål inom löpning!”


Stefan Gillgren

Stefan har en stor passion för löpningen. Han springer för att han blir glad av det och för att det ger så mycket för välbefinnandet. Tävlingar, resultat är mindre viktigt för Stefan. Han vill som ledare sprida sin passion och inspirera andra i sin träning. Han ser framemot att se och hjälpa er utvecklas i eran löpning i Lidköpings löpargrupp.