Ledare Vasastan

Arnaud Bobille-Vaucher

Arnaud har varit aktiv sedan barndomen. Först med fotboll, tävlingscykling och sedan med fäktning. Han flyttade från Frankrike till Sverige år 2002.  Som tränare är han engagerad och entusiastisk. Han älskar att ge feedback och följa alla deltagares framsteg.


Christina Delryd

Christina är utbildad Friskvårdskonsulent men hon har också andra utbildningar inom träning i bland annat pilates, Body pump och yoga. Hon har arbetat som träningsinstruktör sedan 1995, både på gym och eget företag. I dag jobbar Christina som hälsoinspiratör på Arbetsförmedlingen och jobbar där med bland annat gruppträning digitalt. Som ledare i Runacademy vill Christina sprida glädje, inspiration, kunskap och gemenskap.


Oscar Larsen

Oscar har sprungit i flera år , varit med i Runacademy i flera terminer och nu blivit en av ledarna i gruppen. Han har sprungit 5 kilometer på under 19 minuter och 10 kilometer på snabba på 39:48. Han har också sprungit ett antal marathonlopp. Han serframemot ledarrollen både att utvecklas som person och hjälpa andra nå sina löparmål!