Ledare Skövde

Bo Svensson

Bo är orienterare sedan 1976 och sprang då på tider runt 35 minuter på milen. Senaste åren springer Bo milen på runt 41 minuter och halvmarathon på 1:34. Bo brinner verkligen för löpningen och tränar väldigt engagerat och strukturerat. Sin passion för löpningen ser han nu framemot att sprida till alla i Skövde grupperna. Han drivs av att se andra utvecklas och ha en fin gemenskap.


Björn Olofsson

Björn har en lång löparvana med en bakgrund inom orientering men sprungit traditionella lopp som Göteborgsvarvet, Lidingöloppet, Stockholm maraton plus flera marathon utomlands. Han gillar även äventyrslöpning som BAMM, Oman Desert Maraton 6 dagar, Icebug Frozen Lake Marathon, AXA fjällmaraton och 6 timmarslopp! Variationen gör löpningen rolig tycker Björn. Han ser framemot att leda och inspirera andra i löpning.


Lennart Gustafsson

Lennart har trots Reumatisk sjukdom kommit igång med löpningen. Vilket han är jätteglad för. Löpningen har bidragit till såväl bättre hälsa psykiskt samt fysiskt. Han hoppas kunna inspirera andra att komma igång med löpningen. Lennart jobbar som vardags som chef och känner trygghet i ledarrollen och att coacha andra.


Anna-Karin Birath

Anna-Karin hittade passionen för löpningen 2014 och har även innan dess åkte en hel del skidor både längdskidåkning och alpin skidåkning. Hon har även en ledarutbildning genom Friluftsfrämjandet där hon också har hållit i olika aktiviteter för grupper. Anna-Karin är utbildad arbetsterapeut och jobbar idag som hälsoutvecklare. Anna-Karin vill få fler att hitta charmen med löpning. I sin egna löpning gillar Anna-Karin att utmana sig själv på maratondistansen och hon har sprungit maratonlopp både i stadsmiljö och terräng.


Johan Hellstrand

Johan har en lång idrottsbakgrund där han varit aktiv i flera olika sporter så som fotboll, handboll, skidor och såklart löpning. Som ledare har han tidigare erfarenhet som tränare inom fotboll och handboll. Han vill som ledare få inspirera människor och se dem utvecklas tillsammans i gruppen. Det viktigt tycker han är att få alla att ha det roligt samtidigt som man tränar!


Malin Wiman

Malin började springa i 20-årsåldern med den lokala löpklubben. Hon har alltid gillat att tävla och löpningen är ett perfekt sätt att utmana sig själv. I dag är drivkraften i träningen glädjen och gemenskapen i att träna tillsammans med andra. Malin har en titel som riksmästare i 6-timmars år 2007 hon blev dessutom 2:a åldersklass 18-24 år på Lanzarote Ironman 2007. Malin är dessutom utbildad löpcoach och ser framemot att sprida sina kunskaper och erfarenheter vidare till andra.