Ledare Tumba

Josefine Sjöcrona

Josefine arbetar på Runacademys huvudkontor och har erfarenhet av att leda grupper. Hon är en tydlig ledare som är väldigt duktig på att lära ut sin kunskap och sprider mycket löparglädje. Största löparbedrift är att hon genomförde 34,5 km under ett Ragnar Relay lopp (29 mil) tillsammans med sitt lag. Hon ser fram emot att träffa nya som fortsättande deltagare. Josefine får ofta höra av deltagarna att hon är bra på att peppa på dem under gruppträningarna så där jobbigt lagom.


Maria Nilsson

Maria har sprungit under hela sitt liv och varit tidigare deltagare under flera terminer. Hon gillar att springa i varierade tempon, snabba som lite långsammare rundor. Hon har även testat på backyard och långa ultralopp. Maria har varit hjälptränare i handboll för barn. Under denna termin ser hon fram emot att peppa andra till att springa, för det är det bästa som finns.


Andreas Nilsson

Andreas har tränat mer eller mindre hela mitt liv och löpningen har han med sig från då han tränade fotboll. Hösten 2019 började han springa med Runacademy men tar nu steget över till ledarsidan. Andreas ser fram mot att få vara med och sprida denna enorma löparglädje som finns hos honom själv samt få peppa andra att ta i lite lite extra för det mesta sitter i huvudet.


Malin Härdelin

Malin har alltid gillat att springa och en stor favorit är att springa i trail och längre distanser. Malin började som deltagare i Tumba och hann vara det i sex terminer innan hon blev en del av ledargruppen. Hon vill som ledare sprida löpargläjde, peppa och inspirera deltagarna på samma sätt som hon blivit inspirerad.


Jörgen Sporre

Jörgen gillar alla typer av löpning, allt från 400m på bana till Ultralopp. Han har en bakgrund som orienterare i yngre år. Det senaste åren har löpningen handlat om att vara skadefri och må bra.
Har genomfört 10tal maratonlopp och lika många ultralopp. De senaste åren har ett gammalt friidrottsintresse födds och det har blivit Veteran DM och veteran SM på 400 och 800m. Även längd och tresteg. Att springa med andra och följa deras framsteg och utveckling är väldigt kul och inspirerande,
Att köra mera trail och skogspass är just nu det som lockar. Det viktigaste är att må bra och att känna löparglädje.


Jannika Åhlén

Jannika har sprungit regelbundet i cirka 15 år. Hon springer för välmående och för att löpningen är en fantastisk träningsform som både fysiskt och mentalt. Favoritdistansen är marathon. Hon ser framemot att få sprida glädje och peppa alla i Tumbas löpargrupp.