Adventsutmaningen 2022

 

I den här utmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. För att slippa ge dig ut och springa ensam i mörkret har vi tagit fram löpträningspass som du smidigt kan köra inomhus på kvällarna (Du behöver inte gå till ett gym eller ha tillgång till ett löpband) och så kommer vi så klart se till att du kan nyttja dagsljuset om helgerna. Vill du hellre springa på kvällspassen så kommer det även finnas pass med ljudfil som du kan köra utomhus. 

Vi har dessutom planerat upp effektiva och snabba pass så att du hinner med det trots allt julstök. Ett perfekt upplägg för dig som vill få motivation att hålla igång med träningen även under december. Passa på att avsluta året i toppform!

Du kommer enkelt kunna köra dina pass hemifrån!

Under tre veckor (V.47-V.49) utmanar vi dig på 3 – 4 pass i veckan. Träningarna kommer att vara helt online där du gör alla pass hemifrån. Vi kommer sedan att peppa varandra via en Facebook-grupp. Från måndagen den 21:a november till och med söndagen den 11:e december kommer vi att bjuda på roliga och inspirerande pass som lämpar sig extra bra för just denna årstid.

Passen kommer dels bestå av olika intervallpass som du med fördel kan köra utomhus på helgerna, effektiva löpträningspass som du kör inomhus på kvällarna (vi lovar rejäl puls på passen) och så blir det så klart olika styrkepass. Väljer du fyra pass i veckan kommer du dessutom få ett extra distanspass att förlägga under helgen. Du kommer sedan få rapportera träningen vilket gör det extra sporrande att genomföra passen.

Utmaningen anpassas efter din nivå!

Utmaningen kommer att köras efter tre olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå 1 – För dig som är något ny som löpare och inte tränat så mycket tidigare
– Utmaningen består av tre pass i veckan
– Det kommer vara ett intervallpass i veckan
– Varje vecka består av ett pulshöjande löppass du kan köra inomhus på kvällen (Detta kan du göra hemma och behöver inte tillgång till löpband)
– Varje vecka får du ett lättare styrkepass som du smidigt kan köra hemma.
– Det ingår även varje vecka ett valfritt rörlighetspass

Nivå 2 – För dig som springer regelbundet
– Utmaningen består av tre pass i veckan
– Det kommer vara ett intervallpass i veckan
– Varje vecka består av ett pulshöjande löppass du kan köra inomhus på kvällen (Detta kan du göra hemma och behöver inte tillgång till löpband)
– Varje vecka får du ett styrkepass något tuffare styrkepass som du smidigt kan köra hemma.
– Det ingår även varje vecka ett valfritt rörlighetspass

Nivå 3 – För dig som är van löpare som vill få en extra tuff utmaning
– Utmaningen består av fyra pass i veckan
– Det kommer vara ett intervallpass i veckan
– Varje vecka består av ett pulshöjande löppass du kan köra inomhus på kvällen som följs upp av en extra pulsutmaning (Detta kan du göra hemma och behöver inte tillgång till löpband)
– Varje vecka får du ett styrkepass som är på tuff nivå som du smidigt kan köra hemma.
– Du får dessutom ett extra distanspass i veckan att förlägga under helgen
– Det ingår även varje vecka ett valfritt rörlighetspass

Vinn ett presentkort på 1000 kr från vår webshop!

Om du kör alla dina pass enligt utmaningen så har du även chans att vinna ett presenkort på 1000 kr från vår webshop som vi lottar ut bland alla som klarar av utmaningen senast den 13:e december.

 

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 199 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.

Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du enbart 99 kr. För att få det billiga priset behöver du logga in för att anmäla dig.

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för utmaningen.

Anmälan är ännu ej öppen.