Ledare Åkersberga

Helena Lundberg

Helena har sprungit hela livet. Terräng, friidrott och nu som motionär med siktet på olika maratonlopp. Hon är utbildad personlig tränare med inriktning mot uthållighetsidrott, från Konditionsidrotts utbildning på Bosön. Som löpcoach vill hon hjälpa människor att lyckas med små som stora mål. Hon tycker också det är kul att se själva processen i utvecklingen till att bli en bättre löpare.


Per Lundgren

Per brinner för löpning och framförallt långdistans då han är maratonlöpare. Han har under flera år aktivt tränat på sin egen löpteknik, rörlighet och styrka för att utvecklas som löpare. Per är utbildad och licensierad PT, med inriktning, löpning, simning, skidor och cykel. Per har tidigare varit ledare i Hammarby Sjöstads löpargrupp.


 

Anette Lantz

Anette har löptränat och orienterat sedan barnsben där hon sprungit i elitklasser. Som ledare har hon erfarenhet att leda kurser i orientering och varit hjälptränare. Som ledare vill hon dela med mig av sitt intresse för löpning, peppa och hjälpa nya löpare att utvecklas.


Katharina Silvén

Katarina har varit deltagare sedan 2016, Täby, Vallentuna och Åkersberga. Nu tar hon steget till andra sidan och ser fram mot att få coacha och inspirera deltagarna. Hon ser en merit att kunna hålla ett lugnt, jämt tempo och inte rusa iväg som lätt blir när man är många som springer.


Jannike Sjökvist

Jannike älskar all form av löpning, har utbildningar inom barnyoga, vindsurfing och klättring. I yrkeslivet arbetar Jannike med förändringsprocesser och är projektledare. Van att kommunicera och motivera efter nivå av kunskap och engagemang. Hon är superpeppad på att bidra och få se deltagarnas utveckling och glädje.


Malin Denkert

Malin började springa för att ha en motionsform som är enkel, man kan ta med sig på resa och som ger både mental återhämtning och fysisk styrka. Nu är hon helt sålt på löpning! Hon har sprungit maraton såväl som halvmaraton och flera andra olika slags lopp. Som ledare har Malin hållit i såväl Crossfit pass som tabatapass. Som ledare vill hon ge energi och glädje under passen.