Helena Saarela 

Helena har motionssprungit sedan 2008 och även sprungit en hel del lopp. Hon har sprungit 40 minuter på milen och 1.30 på halvmaraton. Hon har en 15:e plats på Salomon 27k Kia fjällmaraton samt en femte plats på höga kusten 43 km. Helena har flera ledarutbildningar i löpning, träning och hälsa. Hon tycker att det ska bli jättekul att få sprida löparglädje i Åre!

“Jag ser framemot att få bidra med positiv energi och kunskap samt att se löpare på alla nivåer ha roligt och utvecklas.”


Mikaela Westring

Mikaela har en bakgrund inom alpin skidåkning där löpningen var en del av grundträningen. I vuxen ålder har hon börjat springa allt mer och framförallt långdistans och mer i ute naturen. Hon har sprungit flera halvmaraton, Lidingöloppet och maraton. Mikaela tycker det är väldigt kul att få leda och peppa andra personer i löpningen.

“Jag ser framemot att skapar en gemenskap där alla nivåer av löpare känner sig välkomna.”


Natalie Persson

Efter att ha spelat handboll i över 10 år insåg Natalie att det var försäsongen och löpningen hon gillade allra mest! Natalies löparresa började 2011 efter att hon slutat med handbollen. Idag springer hon allt ifrån 5 km upp till marathon men föredrar traillöpning och har därför flyttat upp till Åre för att få njuta av fjällöpning. Natalie är en snabb löpare och har kommit 7:a på Swiss Alpine Marathon 2019, som var hennes alpmarathon-debut! Hon har sprungit Stockholm Marathon 2019 på 3:22, Stockholm Halvmarathon 2019 på 1:35. Hon har erfarenhet av att coacha då hon tidigare varit Löpcoach för TSM Running säsongen 2019, varit löpcoach under träningsresan “Allt om löpning” med Springtime Travel 2019 samt startade och ansvarade för Actic Årstas första löpgrupp 2019.

“Ibland är det skönt att ge sig ut på en egen skön löparrunda, men att springa med andra ger verkligen riktigt löparglädje!”