Ronny Wedin

Ronny har haft idrott och hälsa som en livsstil sedan barnsben. Under hela sitt liv har han varit aktiv i bla. löpning, fotboll och längdskidor. Han tävlar för föreningen Team Pumpen SK och har tidigare elitsatsat i 10 år för föreningen Norbergs Skidklubb. Det har varit mycket lärorikt och utvecklande som både idrottare och privatperson att ha kombinerat mina studier/arbete och satsning på längdskidåkningen. Detta har utvecklat en stark målmedvetenhet och ett driv att vilja uppnå mina drömmar och mål inom långloppen. Den nationella långloppscupen och Vasaloppet har varit hans huvudtävlingar de sista 7 åren där placeringsmålet är att fortsätta vara bland topp 150 på Vasaloppet. Utbildad gruppträningsinstruktör och arbetat med hälsa och friskvård.

“Att få följa utvecklingen när deltagarna testar nya sätt att träna”


Mattias Hummeljut

Mattias har tränat hela sitt liv då han har en bakgrund inom olika lagidrotter. År 2014 sprang han Göteborgsvarvet och sen dess har han inte velat sluta springa. Mattias har ett stort intresse för träning och hälsa. Han har Kandidatexamen i folkhälsovetenskap, A-Diplom fotbollstränare och utbildad personlig tränare. Han är dessutom utbildad diplomerad massör och hälsoprofilbedömare. Mattias brinner för att hjälpa individer att utvecklas.

“Jag tycker det är extremt motiverande och roligt att hjälpa människor i träningen och se dem nå sina mål!”


Johanna Södergård

Johanna har tränat friidrott och löpning sedan hon var 10 år och har ett stort intresse av kost, träning och hälsa. Som ledare har hon tidigare erfarenhet av att vara instruktör för cirkelträning. En av Johannas meriter som löpare är att hon kom 2:a på Bagheera fjällmaraton (10km) 2019.

“Jag ser fram emot att se glädjen att hjälpa andra med sin träning!