Ledare Borås

Annelie Johansson

Annelie är en av Sveriges absolut främsta löpare som har representerat Sverige i både EM och VM på maratondistansen. Hon har dessutom flera segrar på Lidingöloppet samt sett stort antal SM-medaljer i bagaget! Annelie har stora kunskaper om träningslära, kost och hälsa från sin aktiva löparkarriär och delar gärna med kunskap och sina erfarenheter till er.


Mikael Böhm

Mikael har flera års erfarenhet av att leda andra då han har haft ansvaret för Göteborgsvarvets löparkvällar samt coachat i Runacademy under flera terminer. Han tycker det är riktigt kul att som ledare pusha andra till fina prestationer.


Julius Norinder

Julius började att jogga 2016, då var fokus att jogga 20 minuter varannan dag. Nu springer han betydligt mera och har inga problem att motivera sig att komma ut utan han springer i ur och skur.


Malin Liljesson

Malin har löptränat sedan 2014 och brinner framförallt för långdistans. Hon har sprungit Ultramarathon och genomfört Sveriges längsta triathlon. Som ledare har Malin erfarenhet av instruktör inom försvarsmakten och även varit ledare i Kungsbacka cykelklubb samt i Runacademy – Kungsbacka. Det Malin vill som ledare är att utveckla andra, peppa och finna träningsglädje tillsammans med andra.


Fredrik Nero

Fredrik är en nygammal coach som är tillbaks efter några terminers uppehåll. Ingen elitidrottare men en god motionär som tycker om att hjälpa andra att växa och utvecklas.
Har mestadels åkt längdskidor och har nu närmat sig ytterligare för att uppnå en Veteranplats i Vasaloppet (20-årsmedalj 2021). Med på listan av utmaningar är Ironman, Vätternrundan, Lidingöloppet, Vansbro men även försökt sig på BUM100. Kom dock bara 11.5 mil och fick bryta. Ser dock framemot att kunna utmana sig igen.


Therese Cajtoft

Therese har en bakgrund inom fotboll och började springa efter sin fotbollskarriär. Nu älskar hon att träna och springa lopp. Hon har som löpare hunnit med både att springa maratonlopp, halvmaraton och varit deltagare i Runacademys löpargrupp i Jönköping samt även varit ledare i annan löpargrupp där. Det bästa med löpgrupperna tycker hon är att det ger energin och motivation till träning samt att det är roligt att se se medlemmarna utvecklas.


Anna Göransson

Anna började springa i ung ålder, då som ett komplement till andra idrotter. Nu är löpningen en stor del av hennes liv. Som ledare har hon tidigare varit gympaledare. I ledarrollen med Runacademy löpargrupper ser hon framemot att få inspirera andra och dela med sig av sin glädje till löpningen, lära känna andra som delar samma intresse och att själv utvecklas som människa.