Annelie Johansson

Annelie är en av Sveriges absolut främsta löpare som har representerat Sverige i både EM och VM på maratondistansen. Hon har dessutom flera segrar på Lidingöloppet samt sett stort antal SM-medaljer i bagaget! Hennes personliga rekord lyder 2,38,57 på maraton, 1,15,34 på halvmaraton och 35,13 över 10 km. Annelie läser mycket om träningslära, kost och hälsa för sin personliga utveckling och kommer nu att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter till er.

“Det ska bli kul och spännande att vara med och få fler att motionera!”


Pejman Philipsson

Pejman har omkring 20 års erfarenhet av att leda träningsgrupper och förstärker Borås ledargrupp med mycket och bred kunskap kring träning och hälsa. Han är diplomerad styrketräningsinstruktör, PT, massör och kostrådgivare samt har gått flera utbildningar genom åren inom ledarskap och olika gruppträningskoncept. Sedan flera år har han varit medlem i SOK Knallen och har sprungit en hel del millopp och några halvmaror.

“Det ska bli kul att se löpare på olika nivåer utvecklas till det bättre, utmana sig själva, nå sina mål och även överträffa sig själva!”


dav

Mikael Böhm

Mikael har i snart tio års tid sprungit med en lokal löparklubb i Borås där han främst fokuserar på att förbättra sig på halvmara-distansen. Han har även flera års erfarenhet av att leda andra då han tillsammans med sin klubb har haft ansvaret för Göteborgsvarvets löparkvällar. Utöver det har han under de senaste åren varit farthållare på Varvet, så att springa jämna tider och att pusha andra till fina prestationer kan han verkligen!

“Jag ser fram emot att vara med och hjälpa andra att komma igång, förbättra och upprätthålla sin träning, allt utifrån deras egna förutsättningar”


Lisa Nelson 

Lisa har alltid tyckt om löpning och sprungit allt mer och mer. Hon gillar att springa olika typer av lopp och har genomfört allt ifrån maraton, till traillopp, halvmaraton och Lidingöloppet. Hennes personbästa på milen är snabba 41,27 minuter. I löpargruppen vill hon hjälpa alla er deltagare till att utvecklas i löpningen.

“Det skall bli så kul att coacha andra att hitta glädjen i löpningen!”


Samantha Fernandez

Samantha har sprungit i flera år och sprungit många olika distanser, så som halvmaraton till ultralopp. Hon har ett stort intresse för träning och hälsa och besitter stora kunskaper. Hon är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och gruppträningsinstruktör.

“Jag ser framemot att inspirera till löparglädje”


Julius Norinder

Julius började att jogga 2016, då var fokus att jogga 20 minuter varannan dag. Långsamt gick det pga att han var tung och med dålig rygg. Nu tre år senare är han en aktiv löpare springer mellan 5-15 km varannan dag, och på helgerna kan det bli en längre sträcka. Han har fastnat för långdistans. Uppfattar sig som en motionslöpare och springer för att hålla sig i trim. Han är otroligt nöjd med att ha sprungit Bocksten Ultra Trail 46 km. Det loppet sprang han på 7 timmar och 43 sekunder. Han säger att det var sjukt jobbigt och sjukt roligt! Det gick inte fort, men jag är envis och har tjockt pannben. Han tävlar gärna, men behöver inga tävlingar för att motivera sig att komma ut utan han springer i ur och skur.

“Att peppa och att stötta deltagare. Jag vill hjälpa dem hitta glädjen i löpning”