Ledare Borlänge

Krister Lind

Krister har en lång erfarenhet av att både coacha andra och att springa själv. Han är utbildad massör samt har gått löptränarutbildningen på svenska friidrottsförbundet. Han har dessutom själv lett flera egna löpargrupper under flera års tid innan han började i Runacademy.


Laila Öjefelt

Laila började springa ”på allvar” för 10 år sedan, före det var det bara till ”husbehov”. Det visade sig att hon var uthållig så träningarna liksom tävlingarna blev längre och längre. Hon har sprungit imponerande 352 km på 48 timmar! Det är bara en man och en kvinna i Sverige som sprungit längre än henne på 48 timmar. Hon har även vunnit High Coast Ultra 75km och Black river run 50 miles. Förutom att springa själv är hon även utbildad och erfaren löpledare från flera olika löpgrupper. Hon ser nu framemot att vara ledare för Runacademy ännu en termin!


Kenneth Backman

Kenneth har en bakgrund som orienterare, triathlet och cyklist men senare tiden har löpningen tagit allt större plats i livet. Som ledare har han tränat barn och ungdomar i Mountainbike samt styrketräning för cyklister. Det bästa med att vara ledare i Runacademy tycker Kenneth är den goda sammanhållning och positiva anda andan som råder i Borlänges löpargrupp.


 

Elinor Norberg

Elinor har ett förflutet inom lagidrotterna fotboll och innebandy. Efter att ha varit en aktiv deltagare under flera terminer i Runacademy så är nu Elinor ledare sedan flera terminer tillbaka.


 

Johan Eriksson 

Johan är en erfaren ledare som har varit ledare i Friskis och Svettis samt tidigare ansvarat för Göteborgsvarvets löparkvällar i Borlänge. Att coacha i Borlänges löpargrupp gör han med stort engagemang och glädje.


Joachim Wolf

Joachim är en aktiv elitlöpare med meriter på distansen från 800m till Marathon. Han har stora kunskaper om idrott och hälsa då han läst Idrottspsykologi, kost för prestation och utbildat sig på Hagaberg där han gick Friskvårdslinjen under 1 år.


Liselott Forsberg

Liselott har sprungit nästan hela livet. Hon gillar variationen i löpträningen och har testat på alltifrån hinderbanelopp till nattlopp. Liselott har som ledare en positiv inställning, hon älskar att peppa andra och få fler att hitta glädjen i att springa.