Sara Johansson 

Löpning för Sara är avkoppling. Hon älskar att vara ute och springa och bara njuta. Som löpare har hon sprungit allt från milen till maraton. Som ledare vill hon inspirera er deltagare och få möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter och löpträningstips.


Henrik Johansson

Henrik har tidigare varit med som deltagare i terminen men har nu tagit steget till att bli ledare. Han är en allsidig löpare med stort engagemang då han älskar att peppa. Det viktigaste Henrik vill förmedla i löpningen är glädje till att springa. Som löpare har Henrik framför allt satsat på halvmaraton.

“Det ska bli kul att få peppa och lära känna alla nya människor i löpargruppen!”


Robert Gramfält 

Robert har en bakgrund inom både handboll och fotboll. Nu är löpningen Robert stora variation och han gillar variationen som sporten ger. Han springer alla möjliga distanser och tycker även om att springa OCR lopp. Han har dessutom genomfört en svensk klassiker, fyra stycken Vasalopp och två stycken halvmaraton. Robert är dessutom kockutbildad och har därigenom god kunskap om näringslära och kost. Som ledare har han dessutom arbetat som handbollstränare. Som löpcoach vill han hjälpa andra att utvecklas i sin löpning.


Carolina Modig 

Carolina är en glad löpare som tycker det allra bästa med löpningen är när man springer tillsammans med andra. Hon har sprungit mängder av olika lopp, både asfalt och traillopp. Hon har tidigare varit deltagare i gruppen men nu tagit steget till att bli ledare. Hon ser mest framemot att få peppa alla er deltagare på träningarna till att göra ert bästa.

“Det ska bli kul att se alla deltagares utveckling!”