Ledare Enskede

Caroline Rönnlund

Caroline har varit aktiv som ledare i Runacademy sedan våren 2015 och älskar att se andra löpare utvecklas. Hon har en bakgrund inom medeldistans framförallt 800 meter med personbästa på 2.19.02.


Pernilla Persson

Pernilla har varit med länge i Runacademy och tycker det roligaste är att följa deltagarnas utveckling, inspirera andra och ge pep. Hennes styrkor som ledare är att hon är glad, lösningsfokuserad och mån om att ni deltagare ska ha roligt på passen!


Stephanie Magnenat

Stephanie är en före detta fotbollsspelare som efter skada började träna allt mer löpning, främst trail, backar och OCR. Som ledare har hon erfarenhet av att coachar i löpning samt i sin OCR. Stephanies främsta merit är att hon kvalade till och tävlade i OCR world Championship 2019.


Eleonor Sjödin Turah

Eleonor springer gärna både i skogen och på fjället. Nu ser hon fram mot att få vara med att inspirera andra till löparglädje.


Per Mattsson

Det var först för ca 4 år sedan som Per upptäckte löpningen på riktigt och de senaste 2 åren har intresset ökat ytterligare. Tidigare har han varit assisterande coach inom handboll men ser nu fram mot att få inspirera o peppa ett gäng löpare och få de att hitta sin motivation till att utveckla sin träning o komma över sina ”trösklar”!


Johan Stebrant

Johan har sprungit hela sitt liv och har tävlat både i terränglöpning, friidrott och orientering. Han springer gärna i skogen och på fjället men också halvmaraton och maraton runt om i landet. Nu ser Johan fram mot att vara ledare i RA och träffa likasinnade, ha kul och sprida löpningens alla fantastiska fördelar.


Carina Lundell

Carina har lång erfarenhet som instruktör inom flera olika träningsformer. Hon är utbildad instruktör i gymnastik genom gymnastikförbundet, samt varit instruktör i både Aerobics och Body Pump. Som löpare är Carina en motionär som drivs av utmaningar. Hon vill som ledare få andra att känna mer löparglädje.


Elvira Hellström

Elvira har en bakgrund från fotbollen och har börjat springa mer kontinuerligt senaste åren. Det bästa med löpningen tycker hon är variationen i träningen. Som ledare har Elvira tidigare arbetat som tränare för barn och ungdomar. Hon vill som ledare i Runacademy se och hjälpa andra utvecklas inom löpning, peppa alla löpare samt vara en del av gemenskapen.