Ledare Eskilstuna

Maria Westher

Maria har tränat löpning sedan hon var liten och har tävlat i både löpning och orientering på elitnivå under många år. I bagaget har hon flera SM-medaljer på distanser som 800m och 1500m. Hon har bland annat sprungit så fort som 4,27 på 1500m och 10,04 på 3000m. Hon är dessutom utbildad gymnasielärare och duktig på det här med att lära ut och att vara pedagogisk.


Henrik Lidhage

Henrik kom in i löpningen genom orienteringen. Henrik har tidigare ledarerfarenhet som tränare för ungdomar i orientering och längdskidåkning. Han brinner för att sprida och dela glädje som löpningen ger samt att få fler att gilla löpning som träningsform.


Alice Petersson

Alice är utbildad ämneslärare i idrott och hälsa på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm och jobbar i dag som lärare inom ämnet. Alice ser fram emot att sprida löparglädje till alla deltagare!


Oscar Gründer

Oscar tycker om både långpass och intervallträning, men helst är han ute i skogen och springer. Han ser nu fram mot att instruera andra och ta del av gemenskapen i en löpgrupp.


Lisa Andersson

Lisa har hållit på med orientering sen hon var liten och har alltid idrottat. Nu ser hon fram mot att utveckla sina ledaregenskaper och förmedla hur kul löpning är och att få ut löpningen till alla.


Johan Olausson

Johan är en före detta elitsatsande orienterare som skadade sig tidigt i karriären och satte stop för satsningen. Men han har alltid tyckt om löpträning, speciellt skogs- och fjälllöpning. Johan har studerat träningslära, träningsfysiologi och presentationspsykologi och är även utbildad sjuksköterska.


Elin Johansson

Elin har en bakgrund som elitsimmare och har i kombination med simningen även tävlat en hel del i triathlon. Elin har varit med som deltagare i löpargruppen tidigare men är nu en av ledarna. Elin vill som ledare sprida glädje och dela med sig av sina erfarenheter efter många års löpträning.


Annika Ohlsson

Annika har orienterat och löptränat sedan 10-års åldern, deltagit på flera USM i orientering samt genomfört en Svensk klassiker samt Tjejklassikern. Hon har varit ungdomsledare i princip hela livet inom flera olika idrotter. Hon ser fram emot gemenskapen i löpargruppen och att se andra utvecklas.