Ledare Farsta

Fredrik Ström

Fredrik är diplomerad löpcoach steg 1 + 2 via Tränarakademin. Han är även utbildad Mobility coach. Rörelse och motion har alltid varit en stor del av Fredriks liv och han sprider alltid mycket löparglädje runt omkring sig. Fredrik tycker det är extra kul att springa tillsammans med andra, peppa och sprida positiv energi.


Nina Rolfsdotter

Nina har tidigare erfarenhet att leda pass på Friskis och Svettis. Att coacha i löpning är något som hon gör med stort engagemang och glädje!


Nicole Bernats

Nicole har tidigare varit med som deltagare i löpargrupperna men är nu en omtyckt ledare. Som ledare älskar Nicole variationen mellan att coacha olika typer av pass, både tuffa intervaller och långa myspass!


Karl Engström 

Karl är en inbiten löpare som trivs allra bäst med att springa i skogen. I löpargruppen vill att sprida vidare sin kärlek till löpningen och peppa alla er deltagare till att göra det lilla extra!


Anna Netz

Anna har utbildning inom fysiologi och är även diplomerad träningscoach och diplomerad magdanslärare. Hon har tidigare haft flera olika ledaruppdrag inom många olika idrotter men ser nu fram mot att få leda grupper inom löpning.


 

Sofia Sundbaum

Sofia ser fram mot att hjälpa och inspirera deltagarna till att komma fram till personliga mål och ge förslag på hur de kan komma dit med hjälp av Runacademys upplägg. Hon tycker det är spännande när kroppen svarar på träningsupplägg tillsammans med god kosthållning tillsammans med uppsatta mål.


Sophie Courteille

Sophie är sedan flera år tillbaka en inbiten löpare som brinner för att sprida rörelseglädje. Hon älskar att springa lopp, allt från 5 km till maraton och fullkomligt älskar ruset och energin löpningen ger. Sophie ser fram emot att få sprida rörelseglädje och visa på den underbara värld som löpningen innebär!