Fredrik Ström

Rörelse och motion har alltid varit en stor del av Fredriks och när man ser han springa är det svårt att inte smittas av hans löparglädje. Fredrik tycker det är extra kul att springa tillsammans med andra, peppa och sprida positiv energi.


Bertil Larsson

Bertil älskar att träna och har under hela sitt liv varit idrottsaktiv. Bertil har stor erfarenhet som ledare och är även utbildad gympaledare.


Johanna Ankarsköld

Johanna är en uppskattad ledare som varit med länge som ledare i Farsta. Som ledare tycker hon det är allra roligast att peppa deltagarna.


Nina Rolfsdotter

Nina har tidigare erfarenhet att leda pass på Friskis och Svettis. Att coacha i löpning är något som hon gör med stort engagemang och glädje!


Nicole Bernats

Nicole har tidigare varit med som deltagare i löpargrupperna men är nu en omtyckt ledare. Som ledare älskar Nicole variationen mellan att coacha olika typer av pass, både tuffa intervaller och långa myspass!


Karl Engström 

Karl är en inbiten löpare som trivs allra bäst med att springa i skogen. I löpargruppen vill att sprida vidare sin kärlek till löpningen och peppa alla er deltagare till att göra det lilla extra!