Fredrik Ström

Rörelse och motion har alltid varit en stor del av Fredriks liv och tagit allt större plats. Nu när man ser Fredrik springa är det svårt att inte smittas av hans löparglädje. Fredrik tycker det är extra kul att springa tillsammans med andra, peppa och sprida positiv energi. Han har även sprungit en hel del olika lopp alltifrån 5 km till Ultralopp.

“Fredrik ser framemot att sprida sitt engagemang och kunskaper vidare.”


Maria Bengtsson

Maria har löptränat sen hon var 18 år och för henne är inte resultat och tidsmål det viktigaste utan löpningen får henne i första hand att må bra. Maria har stor erfarenhet av att leda grupper. Hon har bland annat arbetat som idrottslärare och idag arbetar hon som PT på Itrim. Hon har gått en ettårig friskvårdsutbildning, fritidsledarutbildning med inriktning idrott och hälsa och utbildad personlig tränare och kostrådgivare.

”Det är så kul att få peppa och inspirera andra och att hjälpa till så det blir en supergrupp i Farsta”


Bertil Larsson

Bertil älskar att träna och har under hela sitt liv varit idrottsaktiv. Som yngre var det störst fokus på olika bollsporter. På senare år har löpträningen fått ett större fokus där det blivit en hel del maratonlopp. Bertil har stor erfarenhet som ledare och är även utbildad gympaledare.

”Det är fantastiskt roligt att få vara med som ledare och att få fler att hitta löparglädjen”Christina Selberg

Christina började springa som vuxen då hon inledde med Midnattsloppet och sedan Stockholm Marathon 1992. Sedan dess har hon hunnit samla på sig mycket träningsvisdom och har sprungit många lopp, både maraton och kortare distanser. Sitt bästa maratonlopp sprang hon i Barcelona 2013 på 3:28 något hon var både väldigt glad och förvånad över eftersom loppet egentligen bara vara ett “träningslopp”. Hon sprang igenom halva distansen på nytt pers (som står sig än idag!) och lyckades sedan hålla hela vägen in i mål. Detta lopp bär hon med sig med mycket stolthet! Nu ser hon fram emot att se er växa och nå era mål i Farstas löpargrupp.

“Jag tycker det ska bli kul att peppa andra till att ta i lite extra, att göra så att de klarar den där sista biten som de kanske inte gjort annars”


Johanna Ankarsköld