Daniel Larsson

Daniel har sprungit mer eller mindre sen barnsben. År 2012 anmälde han sig till Stockholm maraton och sen dess har löpningen blivit en stor och rolig del av livet. Har nu sprungit flertalet maraton senaste på sub tre timmar, halvmaraton och ultralopp.Daniel ser framemot att sprida löparglädje i Gällivare och tycker att det ska bli otroligt inspirerande.

” Det är riktigt roligt och spännande att försöka inspirerar andra!”


 

Åsa Emanuelsson 

Åsa har en bakgrund inom skidåkningen och diverse lagidrotter. Vid cirka 25 års ålder fastnade hon för löpningen. I dag springer hon alltifrån maraton till Ultravasan 90 samt även en Backyard ultra. Åsa drivs av spännande nya utmaningar. Åsa är utbildad i löpkunskap, löpteknik och träningslära genom Konditionsidrott där hon även har utbildats sig till löpcoach steg 1.

“Jag ser framemot att kunna inspirera andra till att börja träna”


 

Per-Erik Kaati

Per-Erik har sprungit på motionsnivå i cirka 30 år. Han har därför under sin löparår har han sprungit flertalet Göteborgsvarv, Lidindöloppet och Ultravasan 45. Han har även genomfört en Svensk klassiker.

“Jag hoppas få fler att bli intresserade av löpning som jag tycker är den härligaste formen av motion.”


Annica Kaati 

Annica är utbildad gruppträningsledare och funktionell tränare via Safe Education. Hon jobbar som ledare på Laponia Fysiocenter i Gällivare där hon leder spinning, core och funktionell träning. Annica har också en utbildning som stressterapeut via Sverigehälsan. Annica springer för motionens skull och har deltagit i flera lopp så som Göteborgsvarvet.

“Det ska bli så roligt att leda Gällivares deltagare i löpningen”