Rebecka Petersson

Rebecka har löptränat  sedan tonåren och har sen dess deltagit i tio stycken Göteborgsvarv, sprungit två till halvmaraton ute i Europa, genomfört ett maraton och tre lidingölopp. Hennes främsta meriter är Lidingöloppet på 2:38, maraton på 4:08 och Göteborgsvarvet på 1:42. Hon älskar att löpträna och  ser framemot att inspirera andra till att tycka att löpning är lika härligt som hon själv tycker.

“Jag ser framemot att hjälpa andra att bli bättre löpare och vilja springa mer.”


Johan Noren 

Johan kom igång med aktivt med löpningen sedan 2010. Sedan dess har han sprungit flera halvmaraton, maraton och Lidingöloppet. Innan Johan hittade löpningen tränade och tävlade han i segling på elitnivå där han också har arbetat som tränare. I Runacademy löpargrupp Mölndal ser han framemot att se er deltagare utvecklas och att få dela löperfarenheter med er.


Yvonne Carlberg 

Yvonne har sysslat med träning hela livet men började springa runt år 2014. Det var året hon blev utmanad att springa Göteborgsvarvet. Hon blev fast och har därefter hunnit med fler lopp så som Lidingöloppet och Kullamannen. Yvonne gillar också att cykla, åka skidor och simma så hon har även genomfört en Svensk klassiker, Ironman samt Vasaloppstrippeln. Yvonne ser fram emot att coacha er deltagare i löpargruppen till att utvecklas oavsett tidigare löperfarenhet.


Emma Skygebjerg

Emma började springa på allvar 2005. Hon har sprungit ett 30-tal halvmaraton och maraton i Sverige och internationellt. Bästa tid på maraton är 3.13 och 1.33 på halvmaraton. Hon älskar löpning och springer gärna varje dag.

“Jag ser fram emot att inspirera andra att utvecklas som löpare.”


Anders Soovik

Anders besitter stor erfarenhet inom löpträning och är även fystränare för hockey- och innebandylag. Han har samlat på sig flera Sm medaljer och har sprungit Stockholm Maraton på 2.30, 10 km på 31 minuter.
Anders har vunnit beitostölen Marathon samt Ringerike Marathon. En löpare på hög nivå som nu ser fram emot att coacha deltagarna i Mölndal.

“Jag ser fram emot att lära ut mina kunskaper om löpning så att deltagare gör framsteg med löpning”


Sam Amiri Sayyah

Sam har tränat många olika sporter men har alltid hållit på med löpning sen ungdomen och sprungit flertal lopp genom åren även vid perioder med mindre träningsmängd. Sam har sprungit alla Göteborgsvarvet sedan starten 2005 med personbästa resultat: 1:40:30. Han här även sprungit Oslo halvmaraton på 1:38:30. Som tränare har Sam tidigare erfarenhet som tennistränare samt fotbollsledare. Sam tycker det ska bli roligt att se allas utveckling och slutligen glädjen över att vilja ta sig ut för att springa.

“Jag tycker det är otroligt kul att vara med den resan och coacha olika individer med olika förutsättningar.


Matilda Hallgren

Mathilda har tidigare spelat fotboll och fann för några år sedan glädjen i löpträning. Matilda har kommit 3a i sin åldersgrupp på Tough Viking Oslo -19 samt kvalificerat sig till och sprungit VM och EM i hinderbana. Som ledare har Matilda varit fotbollstränare och hon besitter stor kunskap om kroppen då hon är leg. fysioterapeut.

“Jag ser fram emot att sprida glädje och peppa deltagarna