Nathalie Bergqvist 

Nathalie är utbildad löpcoach och rörelsecoach. Som löpare har hon sprungit alltifrån milslopp till ultralopp i Alperna så som Swiss Alpine 78km och Ultravasan. Hon drivs av att utmana sig själv och sin egna uthållighet. Innan Nathalie kom igång med löpningen spelade hon badminton där hon också var verksam tränare. Hon driver också egna företaget VarjeSteg där hon utbildar privatpersoner och företagsgrupper till ett skonsammare rörelsemönster.

“Jag ser fram emot att dela löparglädje och att få träffa fler med samma intresse.”


Fredrik Björklund 

Fredrik är en riktigt vass löpare som under åren 2002-2012 var aktiv på elitnivå. Han har SM-medaljer på såväl junior- som seniornivå och har deltagit i Nordiska juniormästerskapen. Hans distanser var 800 meter, sprungit som snabbast på 1.53.43 och 1500 meter där personliga rekordet lyder 3.52.75. Han har även på senare år sprungit lite längre lopp så som Lidingöloppet på 1,55,13. Idag tränar Fredrik 3-4 pass i veckan och trivs med att träna och tävla som elitmotionär. Fredrik älskar att leda grupper och drivs av att se när människor kämpar för att utvecklas. Som ledare i löpning har Fredrik tidigare coachat Volvoanställda för att nå sina mål med Göteborgsvarvet.

“Jag ser framemot att sprida min passion för löpningen och förmedla den kick man får av att springa.”


Erika Johansson 

Erika kom igång med löpningen runt år 2012 och nu är den en naturlig del av hennes vardag. Utöver löpningen utövar hon också CrossFit. Hon har även varit aktiv gymnast. Som ledare har hon varit tränare inom gymnastik där hon också varit ordförande i klubben. Hon ser nu framemot att coacha er deltagare i Skatås i löpning och se er utvecklas.


Ida Carlsson

Ida har sprungit i flera år och verkligen fastnat för löpträningens träningsform. Hon har sprungit allt ifrån Göteborgsvarvet till lopp i fjällmiljö. Hon gillar framförallt att utmana sig själv i löpningen. Hon har tidigare varit ledare i Eskilstunas löpargrupp men har nu flyttat till Göteborg. Hon ser nu framemot att utmana er deltagare i löpargruppen i Skatås.

“Jag vill som ledare lära ut mer om löpträning och hur du som löpare kan utvecklas.”


Johan Ankarberg 

Johan har löptränat hela livet. Han har framförallt satsat mot halvmaraton och milen. Hans har sprungit milen på 37.45 och halvmaraton på 1.27. Som ledare har Johan arbetat som tennistränare men brinner allra mest för löpningen. Han ser framemot att inspirera er deltagare i Göteborg Skatås löpargrupp!

“Det är kul att möta nya människor och samtidigt hjälpa dem till att bli bättre löpare!”


 

Thim Andersson 

Thim kom igång med löpningen år 2013. Sen dess har han hunnit med maraton över hela världen och en hel del andra tävlingar. Han har sprungit som bäst halvmaraton på 1.29 och 10 kilometer på 39.45. Dessutom har han genomfört Ultravasan 90 km. Han ser framemot att coacha alla er i Skatås löpargrupp och hjälpa alla oavsett nivå framåt.


Matilda Abrahamsson 

Matilda har en bakgrund som fotbollsspelare och började löpträna år 2015. Matilda har sprungit flera halvmarathon, terränglopp mm. och drömmen just nu är New York Marathon. Hon tycker att det bästa med löpningen är variationen av miljöer, underlag och fart och varvar gärna långa skogsturer med snabba asfaltsintervaller och allt däremellan.

”Jag ser fram emot alla härliga möten och att få utmana och peppa alla deltagare till att bli ännu bättre löpare.”


Emelie Forsell

Emelie har tränat friidrott i över tio års tid där hon tävlade på ungdoms SM nivå. I dag tränar Emelie för att löpningen ska vara rolig utan fokus på resultat. I dagsläget kombinerar hon löpningen med CrossFit. Hon gillar att springa olika lopp så som millopp och Göteborgsvarvet. Emelie har läst träningslära och idrottspsykologi samt varit tränare för barn och ungdomar i friidrott.


Emma Alcén

Emma började sitt idrottsaktiva liv med handboll. Vid 17 års ålder tog hon en paus och efter några år började Emma löpträna på egen hand. Nu har hon styrt träningen både mot maraton, halvmaraton och milslopp. Som ledare har Emma arbetat som gruppträningsinstruktör i olika gruppträningsklasser så som spinning och step.

“Att springa i löpargrupp ger en fantastisk gemenskap som är så härlig!”


Nazish Hussain

Nazish började springa hösten 2016 och har därefter sprungit flera halvmaraton och tränar nu inför maraton i Edinburgh. Nazish är ungdomstränare inom fotboll och handboll och har själv spelat rugby och cricket.

“Nazish brinner för löpning och vill gärna sprida löparglädje och få flera att förstår löpningens alla fördelar!”


Lisa Dahlberg

Lisa gillar och springa och ägnar allt mer tid åt löpning. Tidigare har Lisa varit tävlingscyklist så löpning har alltid funnit med under hennes år som idrottare. Hon har sprungit flera lopp där hon bla sprungit Göteborgsvarvet på 1.47 och Midnattsloppet Göteborg på 47 min. Som ledare har Lisa erfarenhet av att leda löpträning och cirkelträning.

“Jag ser fram emot att få inspirera andra till löparglädje.”