Ledare Gustavsberg

Ulrika Andersson

Ulrika har mångårig erfarenhet att jobba med människor, träning och hälsa där hon har flertalet olika utbildningar. Hon är bland annat licenserad personlig tränare, diplomerad löpcoach, kostrådgivare och stress- och avspänningspedagog. Till vardags arbetar Ulrika på Sats som personlig tränare, gruppträningsinstruktör och livscoach. Ulrikas stora drivkraft är att få sprida rörelseglädje till olika sorters människor, inspirera och motivera. Hon ser framemot att få lära ut löpning på flera olika sätt, vissa bredden av löpningen samt ha riktigt kul på vägen med både deltagare och ledare.


Emilia Sandahl

Emilia älskar konditionsidrott, hon har gjort dubbla klassiker, flertalet Lidingölopp, halvmaraton och maraton under de senaste åren. Hon har en bakgrund som friidrottstränare för barn och genomgått grundutbildning i ledarskap mot friidrotten. Det roliga med att vara ledare tycker Emilia är att få springa i grupp och att kunna ge tillbaka till andra vad hon själv har lärt sig gällande variation och glädje i löpningen.


Anna Rydin

Anna har sprungit länge och alltid haft ett stort intresse för träning och hälsa. Hon är utbildad personlig tränare, i konditionsträning på högskola 2020 samt gått flertalet kurser i näringslära. Som ledare har hon längre arbetat som gruppträningsinstruktör både inomhus och utomhus. I Runacademy löpargrupp ser hon framemot att möta de som kanske inte har hittat löpningen än och hjälpa dem att komma igång, men även coacha erfarna löpare och ge dem en härlig nystart.


Helena Melin

Helena har stor erfarenhet av att leda andra i träning och hälsa. Hon är utbildad personlig tränare och kostrådgivarutbildning via Safe Education. Genom Sats där hon arbetar som instruktör har hon flera olika gruppträningsutbildningar och stor vana att leda grupper i olika träningsformer. Helena har i sin egna löpträning sprungit för sin egna skull, hälsan och att utmana sig själv. Som ledare i Runacademy ser hon framemot att träffa nya grupper av träningssugna individer.


Malin Nykvist

Malin har en bakgrund inom innebandy, bandy och fotboll som hon spelat på elitnivå, vilket hon fortfarande gör idag. I dag är Malins främsta idrott tennis och såklart löpning. Hon är diplomerad fotbollstränare samt diplomerad kostrådgivare och har stor vana att coacha andra. Malin brinner för träning och hälsa.