Marita Fredman

Marita tävlade själv på en hög nivå som medeldistanslöpare när hon var yngre och har efter det varit friidrottstränare i 15 år samt motionsgymnastikledare i över 20 år. Marita drivs av att engagera folk och hoppas framförallt att hon ska inspirera fler i hennes ålder att också komma igång med löpträningen.

”Det är väldigt roligt att vara ledare och att få fler nybörjare att komma igång med löpträningen”


Teddi Fredman

Teddi har länge varit aktiv inom friidrott och gymnastik. I löpningen har hon sprungit en del små lopp och sitt allra första när hon var bara fyra år. Hennes bästa löparminne är när hon var fem år och tävlade på friidrottsbana i Helsingborg. Alla hennes syskon tävlade så då ville Teddi absolut också vara med. Teddi fick tävla i yngsta gruppen som var för elvaåringar. Hon kom naturligtvis sist men alla på läktaren applåderade och hon var så stolt. Som ledare har Teddi varit tränare i friidrott, barngymnastik och även lett vuxna i stationsträning.

“Det är jättekul att coacha er deltagare att hitta samma glädje som jag känner när jag springer”


Mats Fredman 

Mats har hållit igång med löpningen i cirka 40 års tid. Han har framförallt sprungit för att bibehålla konditionen och prestera bättre inom andra sporter där han varit aktiv. Framför allt har Mats senaste åren tränat en hel del på sin löpteknik och framförallt i uppförsbackarna känner sig Mats riktigt vass. I löpargruppen vill Mats bidra med inspiration till att förbättra löpteknik. Han ser också framemot att peppa er deltagare i intervallträningen i grupp.


Rebecca Falkström 

Rebecca har tidigare varit deltagare i löpargruppen men nu tagit steget till att bli ledare. Hon tycker det är extra kul få peppa er deltagare och lära ut om löpträning. Som ledare har hon varit hjälpledare i cirkelträning men nu framemot att ta sig an ledarrollen i Halmstads löpargrupp.

“Jag ser framemot att träffa alla er härliga deltagare i löpargruppen.”


Hanna Sjöberg

Hanna har sprungit under större delen av sitt liv. Hon älskar kombinationen av frihet, naturupplevelser och den där härliga känslan av trötthet som sprider sig genom kroppen efter genomfört pass. Genom åren har hon sprungit en rad motionslopp bara för att det är så himla kul att få känna stämningen och glädjen samtidigt som man får mäta sina krafter mot andras.

“Som ledare vill hon sprida sin löparglädje till många fler.”


Ulrika Skräddar

Ulrika har tränat och tävlat aktivt inom löpning sen år 2012 och tycker bäst om långa distanser som maraton och ultra. Där hon har sprungit maraton på snabba 3h 14 min. Men det är inte längd rekord då hon även sprungit 100 km på 9h 35 min. Ulrika har som ambition att förbättra sig på alla sträckor, både korta och långa. Idag studerar Ulrika psykologi med inriktning på idrott och motion, som ledare har hon erfarenhet av att leda gruppträning.

“Som ledare för löpargruppen ser jag fram emot att få coacha deltagarna i deras utveckling och hjälpa dem i att bevara glädjen till löpningen.”


Susanne Larsson

Susanne har varit motionslöpare sedan 15 års ålder och har
sprungit flera halvmaraton i Sverige och utomlands och Lidingöloppet 30 km. Hon ar lång erfarenhet av att leda grupper då hon leder grupper i gymnastikförening, löpning, cirkelfys, zumba och spinning.

“Tycker det är skoj att peppa och få igång nybörjare.”