Ledare Halmstad

Marita Fredman

Marita tävlade själv på en hög nivå som medeldistanslöpare när hon var yngre och har efter det varit friidrottstränare i 15 år samt motionsgymnastikledare i över 20 år. Marita drivs av att engagera folk och hoppas framförallt att hon ska inspirera fler i hennes ålder att också komma igång med löpträningen. Marita tycker att det är väldigt roligt att vara ledare och att få fler nybörjare att komma igång med löpträningen.


Teddi Fredman

Teddi har länge varit aktiv inom friidrott och gymnastik. I löpningen har hon sprungit en del små lopp och sitt allra första när hon var bara fyra år. Hennes bästa löparminne är när hon var fem år och tävlade på friidrottsbana i Helsingborg. Alla hennes syskon tävlade så då ville Teddi absolut också vara med. Teddi fick tävla i yngsta gruppen som var för elvaåringar. Hon kom naturligtvis sist men alla på läktaren applåderade och hon var så stolt. Som ledare har Teddi varit tränare i friidrott, barngymnastik och även lett vuxna i stationsträning. Teddi tycker att det är jättekul att coacha er deltagare att få alla att hitta samma glädje som hon känner när hon springer.


Mats Fredman 

Mats har hållit igång med löpningen i cirka 40 års tid. Han har framförallt sprungit för att bibehålla konditionen och prestera bättre inom andra sporter där han varit aktiv. Framför allt har Mats senaste åren tränat en hel del på sin löpteknik och framförallt i uppförsbackarna känner sig Mats riktigt vass. I löpargruppen vill Mats bidra med inspiration till att förbättra löpteknik. Han ser också framemot att peppa er deltagare i intervallträningen i grupp.


Rebecca Falkström 

Rebecca har tidigare varit deltagare i löpargruppen men är nu med som ledare. Hon tycker det är extra kul få peppa er deltagare och lära ut om löpträning. Som ledare har hon varit hjälpledare i cirkelträning men nu framemot ytterligare en termin som ledare för Runacademy.


Susanne Larsson

Susanne har varit motionslöpare sedan 15 års ålder och har
sprungit flera halvmaraton i Sverige och utomlands och Lidingöloppet 30 km. Hon ar lång erfarenhet av att leda grupper då hon leder grupper i gymnastikförening, löpning, cirkelfys, zumba och spinning.


Emil Lundvall

Emil är en aktiv löpare som sysslar med Ironman, Maraton, ultralopp och traillöpning. Som längst har han sprungit 10 mil. Som ledare ser han framemot att de deltagarna utvecklas och träffa likasinnande!


Tina Fredman

Tina har sprungit sedan hon var liten och det har alltid varit en stor del av hennes liv. Hon har även tävlat en hel del både friidrott och terränglöpning. Numera springer hon inga tävlingar utan tränar för att få sinnesro. Hon har gått flera ledarkurser via Svenska Gymnastikförbundet och har erfarenhet som ledare för barn och ungdomar både inom friidrott och gymnastik.


Morgan Berggren

Morgan har tidigare varit deltagare i löpargruppen men är nu en i ledarteamet. Han älskar löpning och långdistans och har sprungit lopp så som Göteborgsvarvet, Lidingöloppet och Stockholm Marathon. Som ledare ser han framemot att lära vidare det han har lärts sig genom löpargruppen och få inspirera andra löpare.


Maria Wendt

Maria har en bakgrund som deltagare i Runacademy under ett par säsonger och har med Runacademy utvecklade ett starkare intresse för löpning. Nu är hon en av ledarna och vill förmedla vad hon lärt sig till andra. Framförallt tycker hon att det är fantastiskt roligt och givande att springa i grupp och det vill hon förmedla som ledare. Som ledare har hon tidigare jobbat som instruktör för högintensiv EFIT-träning vid Eldsberga Gymnastikförening. Hon älskar att kunna inspirera och bli inspirerad till välmående och bättre hälsa.