Hanna Korhonen

Hanna har orienterat sedan barnsben vilket också innebär att hon löptränat regelbundet. För tillfället har hon lagt orienteringsskorna på hyllan och fokuserar istället på att träna varierat, funktionellt och kravlöst. På gymnasiet gick hon ett naturvetenskapligt program med idrottsspecialisering och läste då träningslära i 3 års tid. Hanna har studerat på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm och brinner för hälsa och träning! Genom sin utbildning har hon även lett träningspass på GIH, samt hållit i styrkepass för orienterare och motionärer på gym. Hanna har tidigare varit med som ledare på flera orter, bland annat i Farsta och Sollentuna löpargrupp, samt arbetar på Runacademy huvudkontor.

“Jag ser fram emot att inspirera er i  löpargruppen och bidra till löparglädje!”Dennis Löfving

Dennis har löpt sedan högstadiet som motionsform men hans löparintresse växte och på senare åren har Dennis satsat och tävlat en hel del. Dennis gillar utmaningar och variation och springer därför alla möjliga lopp mellan 5 km och 60 km. Hans främsta Lidingöloppet 2016 på snabba 2.11 och Midnattsloppet på 38:54. Dennis har instruerat i löpträning och andra olika träningsklasser under många år och tidigare varit ledare i Södermalms löpargrupp.

“Det jag ser fram emot är att få dela den glädje och passion som jag själv känner för löpningen.”


Per Lundgren 

Per brinner för löpning och framförallt långdistans då han är maratonlöpare. Han har under flera år aktivt tränat på sin egen löpteknik, rörlighet och styrka för att utvecklas som löpare. Per är utbildad och licensierad PT, med inriktning, löpning, simning, skidor och cykel. Han ser framemot att dela med sig av sina kunskaper i Hammarby Sjöstads löpargrupp ännu en termin.

“Jag ser fram emot att få hjälpa till att pusha och att utveckla löpintresserade att nå nya mål.”


Malin starfelt
Malin Starfelt

Malin en löpare som sprungit många år och varit ledare hos Runacademy sen 2016. Malin tävlar för Runacademy If och har som främsta merit landslagsuppdrag då hon var uttagen till EM i Berlin 2018 på maratondistansen. Annars tävlar Malin på allt mellan 5000 m upp till maraton. Milen har Malin sprungit på snabba 34.32. Bäst gillar Malin egentligen att springa i naturen och i fjällen men det är kul att utmana sig oavsett miljö. Som löpcoach tycker Malin det är otroligt kul att se deltagare hitta glädjen löpningen och att få se andra upptäcka hur enkelt det kan vara att bara sticka ut och springa. Hon tycker även att det är kul att se hur gruppen kommer ihop allteftersom terminen går och när alla deltagare peppar varandra.

“Jag ser framemot att sprida mina kunskaper i löpning och se er deltagare utvecklas.”


Stefan Olsson 

Stefan har gjort resan som han själv beskriver det från soffpotatis till ultralöpare på 18 månader. Han har verkligen funnit löpningen och gjort den till en stor del i livet. Stefan älskar att springa spännande och annorlunda lopp och har bl.a sprungit Devil After Dark Maraton i Las Vegas, Lei Goon Mountain Ultra Maraton 100K Kina år 2017, Spartan Ultra World Championship 2019, Paris Maraton år 2018 och såklart Stockholms Maraton. Stefan har ett förslutet som hockeyspelare där han också har varit tränare. Nu ser han framemot att inspirera och sprida sin glädje för löpningen vidare till alla er i Hammarby Sjöstad.


Melina Hillerberg

Melina har sprungit i stort sätt hela livet och brinner framförallt för långdistans. Det bästa med löpningen tycker hon är att vara nära naturen och springa tillsammans med andra. Melina tävlar på alla möjliga distanser både milslopp, halvmaraton och maraton.  Hon ser framemot att hjälpa alla er i Hammarby Sjöstads löpargrupp att nå era mål med löpningen.

“Jag ser framemot gemenskapen, löparglädjen och att motivera andra till att hitta glädjen i löpning!”


 

 

Lillemor Hellkvist

Lillemor har friidrottat under lång tid och är numera veteranfriidrottare. Hon har under hela hennes vuxna liv varit ledare i olika sammanhang inom träning och hälsa och besitter stor erfarenhet. Hon utbildad ungdomstränare genom Sveriges friidrottsförbund, personlig tränare och gruppträningsinstruktör, diplomerad massör, yogalärare och cykelinstruktör. Lillemor ser nu framemot att få lära ut mer om löpträning genom Runacademy.

“Det ska bli kul att få vara ute och få dela med mig av träningsglädje!”


 

Jörgen Laestadius

Efter 25 års stillasittande började Jörgen löpträna 2015. De första gångerna orkade han springa 200 m åt gången och ett av hans livs bästa beslut är att han ändå valde att fortsätta löpträna. Han har sedan dess sprungit allt från 5 kilometer till ultralopp. Han har sprungit 10 kilometer på 41.10 och halvmaran på 1.31. I löpargruppen vill han inspirera andra att fortsätta utveckla sin löpning.


Josefin Backlund

Josefin har varit ledare hos Runacademy sedan 2016 och tävlar även för Runacademy IF. Josefin springer framförallt för sin fysiska och mentala hälsa och blir glad av att upptäcka vackra platser med löparskorna på – helst bland bergen eller i skogen. Hon springer lopp på distanser som sträcker sig allt från 10 km till maraton och sätter gärna upp nya mål inför varje säsong. Som löpcoach drivs Josefin av att se deltagare hitta glädjen i löpningen och att följa deras utveckling över tid. Hon strävar alltid efter att skapa en positiv och trygg energi i gruppen som bygger gemenskap.

Jag ser framemot att få vara med att utveckla nya och gamla deltagare till nästa nivå”