Maria Wallin

Maria är utbildad och licensierad personlig tränare, träningsintruktör och hälsokonsult. Hon har varit ledare inom flertalet idrotter så som simning, alpinskidåkning och gymnastik. Maria vill som ledare i Runacademy hjälpa er i Hammarstrands löpargrupp nå era mål med löpningen och förbli skadefria. Som löpare beskriver sig Maria som tjurig och uthållig!

“Jag ser framemot att möta alla som ännu inte upptäckt löpningen och ge dem glädje och lust att våga springa!”


Nils Höög

Nils är orienterare i grunden och har vintertid hållit på en del skidåkning. Som löpare springer han helst terränglopp. Nils har gedigen ledarskapsbakgrund då han är styrkeledare inom räddningstjänsten. Han har även organiserat och haft längdskidskola för ungdomar.

“Jag ser framemot att få vara med att hjälpa och pusha deltagarna och se deras framsteg inom löpning.”


Sara Amrén

Sara började springa genom orientering när hon var yngre. På vinter blev det mycket skidåkning och löpningen hamnade lite efter men sedan hon fått barn börjat hon springa mer regelbundet och har sprungit några 5 km lopp. Men allra helst springer hon i skog och mark. Hon är utbildad lärare och jobbar inom förskola idag, så ledarskapet har hon med sig från arbetslivet.

“Detta blir första gången jag är ledare inom löpning och det ska bli spännande.”


Kristin Höög

Kristin är utbildad inom gruppträning på svenska gymnastikförbundet och hon har många års erfarenhet av att vara ledare. Hon har hunnit med flera löplopp där hon sprungit både Tjejmilen, Vårruset och terränglopp. Även på längdskidor har hon tillbringat mycket tid och har fyra tjejvasor i bagaget.