Hanna Korhonen

Hanna har orienterat sedan barnsben vilket också innebär att hon löptränat regelbundet. För tillfället har hon lagt orienteringsskorna på hyllan och fokuserar istället på att träna varierat, funktionellt och kravlöst. På gymnasiet gick hon ett naturvetenskapligt program med idrottsspecialisering och läste då träningslära i 3 års tid. Hanna har studerat på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm och brinner för hälsa och träning! Genom sin utbildning har hon även lett träningspass på GIH, samt hållit i styrkepass för orienterare och motionärer på gym. Hanna har tidigare varit med som ledare på flera orter, bland annat i Farsta och Sollentuna löpargrupp, samt arbetar på Runacademy huvudkontor.

“Jag ser fram emot att inspirera er i  löpargruppen och bidra till löparglädje!”


 

Conny Andersson

Conny är hängiven motionär med ett stort intresse för löpningen. Han har sprungit en hel del lopp, alltifrån 10 kilometer till maraton. Han tycker att varje distans har sin charm och utmaning. Som ledare i löpargruppen ser han framemot att följa er deltagares utveckling och få vara en del av den!


Thérès Ericsson

Thérès har tävlat och tränat i orientering på elitnivå och sprungit en hel del terränglopp. Till hennes meriter är att hon kommit 2:a på orienteringstävlingen 10 mila och vunnit Jokulakaveln i Finland. Hon har gått en PT Utbildning samt gått Runacademys löpcoachutbildning.

“Löpcoaching för mig handlar om att få inspirera andra att träna och få dem att känna hur härligt det kan vara att springa och få adrenalinkicken”


Tomas Persson 

Tomas beskriver sig själv som en idrottskille som gick fotbollsgymnasium och spelade mycket tennis när han växte upp. Löpningen började Tomas älska på riktigt för första gången när han började springa med en löpargrupp 2012. Efter hand började Tomas att coacha i löpargrupper och startade själv en egen. Han är även utbildad fotbollstränare. Nu coachar han även er löpare i Runacademy. Som ledare vill han inspirera andra att hitta sin löparglädje. I sin egen träning springer han alltifrån 5000 meter inomhus till Ultralopp.

“Jag ser fram emot att få fler att lära sig att älska löpning genom att springa olika typer av löppass i grupp på samma sätt som jag gjorde.”


Pia Björkman Sjölander

Pia är utbildad gruppträningsinstruktör och personlig tränare. I över 20 års tid har hon aktivt arbetat med att coacha både grupper och individer. I sin egna löpning springer Pia gärna lopp så som milen och halvmaraton. Pia har tidigare varit bosatt i Malmö och coachat i löpargruppen där. Nu ser hon framemot att i Haninges löpargrupp coacha er deltagare till att hitta löparglädje.

“Jag ser framemot att kunna coacha andra till att få rutin i löpningen o hitta glädjen i löpningen.”


Liselott Silwer

Liselott är utbildad personlig tränare med konditionsinriktning och är löpcoach. Hon har under större delen av sitt arbetsliv jobbat på kontor och löpningen har blivit ett sätt för henne att koppla av. Hon älskar att röra på sig – utöver löpning blir det även simning och cykling. Varierad träning ger ju så många positiva synergi-effekter!

“Liselott gillar att leda löpargrupper för att det ger så mycket tillbaka! Att få vara med och bidra till att fler hittar till sin löparglädje är det bästa med ledaruppdraget!”


Annette Berghammer

Annette började springa 2010 och lärde sig med varje år att löpningen är så mycket mer än bara en fot framför den andra. En av hennes meriter är T”he Great Wall Marathon” 2019! Hennes sjätte Maraton. Många trappor- men så häftig upplevelse!
Anette är utbildad sjukgymnast.

“Jag ser framemot att kunna följa gruppens utveckling och att sprida löparglädje i Haninge.