Madeleine Karlsson Melin

Madeleine är utbildad Lic. Personlig Tränare via The Academy samt utbildad gruppträningsinstruktör. Hon jobbar idag som Personlig Tränare & Gruppträningsinstruktör på Puls & Träning i Helsingborg och hon leder pass som Spinning, Step, Aerobics, Core, Cirkelfys, Tabata, WOD, Bodypump. Madeleine har även kört en egen löpgrupp och har hjälpt löpare med styrketräningsupplägg.


Jens Lindblom

Jens är utbildad kostrådgivare och träningscoach på Sverigehälsan i Malmö 2011. Han har också genomgått Aktivitus coachprogram. Jens har gedigen erfarenhet att coacha andra i löpning då han under 8 år drivit Lunds löpare och tränar Triathlon Syd i löpning sedan 5 år tillbaka. Till vardags jobbar han dessutom på Löplabbet.


Tobias Nilsson

Tobias började som nybörjare för 7 år sedan, där han gått från att vara tung och otränad till att springa maraton. Idag springer Tobias så mycket han hinner. Han ser fram emot att peppa och inspirera andra att alla kan lyckas med sin löpning!


Claire Brandum

Claire har haft löpning som träningsform sedan barnsben. Hon har tävlat i terränglöpning 400m och 800m fram till tonåren. Springer helst i skogen om hon får välja. Springer gärna långt och i lugnt tempo. Claire ser fram emot att få coacha deltagarna och peppa dem att bli uthålliga och att tycka löpning är kul!


Mette Eriksson

Mette har ägnat sig åt löpning hela livet och har sprungit alltifrån 5 km till maratonlopp. Hon har tidigare varit tränare i friidrott. Att coacha i löpning tycker Mette är riktigt roligt och hon vill som ledare inspirera andra till att hitta sina drivkrafter till att springa.


Susanne Andersson

Susanne började springa med Runacademy under hösten 2020 men har nu tagit steget över till ledarsidan. Hon är sedan tidigare utbildad fotbollstränare men ser nu fram emot att få motivera och peppa deltagare till att utvecklas inom löpningen. Susanne är en lagmänniska och tror på att utveckling sker i positiva sammanhang där man tränar tillsammans och att alla känner sig delaktiga i gruppen.


Jens Wadenius

Jens har sprungit under många år och tidigare varit deltagare i löpargruppen. Nu är han en av ledarna och tycker det är så kul att nu få lära ut löpning. Jens har goda ledarkunskaper då han är utbildad lärare. Det bästa med löpargruppen tycker han är gemenskapen som den ger.