Caroline Rönnlund

Caroline har varit aktiv som ledare i Runacademy sedan våren 2015 och älskar att se andra löpare utvecklas. Hon har en bakgrund inom medeldistans framförallt 800 meter med personbästa på 2.19.02. Andra fina prestationer som hon lyckats med är: 10 km på 42.10, 5 km under 20 min. Hon älskar löpning på friidrottsbana samt i skogen, favoritpassen är intervaller med lång vila. Hon ser fram emot att ses i löpargruppen!

”Det är väldigt roligt att få träffa alla glada medlemmar och se hur de utvecklas”


Ann-Sofie Svärdh Kullin

Ann-Sofie har tränat regelbundet sedan drygt 15 år och ser som sin största merit att hon gjort träningen till en del av sin vardag och att hon älskar det. Hon har erfarenheten av flera maratonlopp och Lidingölopp med sig även om hon numera hellre springer rena traillopp. Sedan flera år tillbaka har hon på eget bevåg startat och drivit en löpargrupp på sin arbetsplats för att hon älskar att sprida löparglädje. Nu vill hon få fler att upptäcka hur roligt det är att springa och speciellt att springa i grupp!

“Jag ser fram emot att se människor utvecklas och att visa dem att de klarar mer än vad de tror”


Emma Kullin

Emma har utövat friidrott under hela sin ungdom och har efter det fortsatt med träningen själv både genom löpträning i olika former samt genom styrketräning. Hennes mål med träningen är endast för att må bra och bli starkare. Emma har tidigare varit huvudtränare för en friidrottsgrupp som var 12 år där jag stod för planering av träningarna samt utförande. Nu har hon även gått Runacademys löpcoachutbildning och är laddad för att coacha er i löpargruppen!

“Det jag tycker bäst om med att vara ledare är få följa samt inspirera både nybörjare och vana löpare till en positiv och härlig inställning till löpning”


Malin Spång 

Malin är löparen som gillar utmaningar. Hon har sprungit Lidingöloppet och genomfört “En svensk klassiker”. Just nu gillar Malin hinderbanelöpning och traillöpning. Under sommaren 2019 blev Malin 4:a i sin åldersgrupp på EM i hinderbana i Polen.

“Jag vill inspirera andra till att springa! Det behöver inte vara långt eller fort, viktigt att hitta sitt tempo och inse möjligheterna.”


Madeleine Siggelin Alstermark 

Madeleine har tidigare spelat ishockey på elitnivå och älskar att träna varierat. Löpning har länge varit och är en stor del av hennes träning och Madeleine har sprungit sprungit milen på fina 49.53 minuter.

“Jag ser fram emot att få inspirera och dela löparglädjen med nya människor!”


Cassandra Steffensen 

Cassandra har ägnat sig åt löpning i ett antal år.För att hålla igång träningen har hon kontinuerligt anmält sig till diverse lopp och tävlingar, framför allt för att ha ett mål i sikte. Hon har sprungit flertal hinderbanelopp (thougest, though viking, tjurruset och arena run) samt en del traditionella lopp så som Göteborgsvarvet och midnattsloppet.

“Jag ser fram emot att få vara en del av Runacademys gemenskap, samt att få möjlighet att sprida löpglädje och energi till deltagare.”


Kirsi Pihl