Hanna Seppas

Hanna har varit elitaktiv på längdskidor och där har löpningen alltid varit en naturlig del i träningen. Sedan 2013 har hon lagt elitsatsningen på hyllan men tränar och tävlar fortfarande flitigt. Hon har fina personliga rekord som lyder 36:20 på milen och 1:27 på halvmaran, samt en maratondebut 2015 på 3:20 och AXA Fjällmaraton på 5:10! Genom sin bakgrund som elitskidåkare och utbildning på bl.a. Ski University i Östersund har hon fått en bra teoretisk utbildning inom träning och hälsa. Hon har sedan tidigare ledarerfarenhet från ett antal träningsläger för ungdomar samt som ledare på ett Vasaloppsläger.

“Det är väldigt kul att få utveckla mina egenskaper som ledare och att få knyta nya kontakter. Sen motiverar det även mig själv till att förbättra min löpteknik och ger mig inspiration till min egen löpträning!”


emil wallin jönköping

Emil Wallin

Emil har sprungit och hållit igång med lite av varje sedan han var ung men det är först under de senaste fyra åren han tränat mer seriöst! Han springer allt från 5 km asfaltslopp till fjällmaraton. Milen gör han på runt 35 minuter och Lidingöloppets 30 km har han avverkat på fina 2:05.

“Jag ser fram emot att ge och få energi från gruppträningspassen! Hoppas få fler att uppskatta och njuta av löpträningen”


Johanna Wetterheim

Johanna är längdskidåkare i grunden och löpning har därför varit en stor del av hennes träning. Hon har även tränat en del friidrott där löpskolning och koordination var återkommande inslag i träningen. Johanna ser varje löppass som en prestation som hon är stolt över just därför att hon väljer att röra på sig för att må bra i stället för att göra något annat. Hon har sedan tidig ålder varit ledare för sommarfriidrottskola och längdskidskola ett flertal gånger och numera är hon ledare för ungdomar för Smålands skidförbund.

“Jag ser fram emot att uppmuntra olika individer, både erfarna löpare men också de som är nybörjare. Det är en glädje att se någon hitta gnistan i löpning samt att hjälpa någon att nå sina mål.”Matilda Nilsson

För Matilda handlar träning främst om att må bra och att få energi av passen. Det är inte viktigt hur långt eller hur snabbt hon springer utan bara att hon tycker det är skönt och roligt! Matilda har bott i Australien under en tid där hon utbildade sig till personlig tränare samt gruppträningsinstruktör inom allmän gympa, boxning och vattengymnastik. Under sin utbildning i Australien skaffade hon sig mycket erfarenhet då hon ledde sina egna pass och hade PT-kunder.

“Att få sprida engagemang och energi till andra människor är något som får mig att må bra – jag hoppas att vi får många löppass tillsammans med mycket glädje i!”


 

Daniel Måledal

Daniel började springa år 2017 och har sedan dess utvecklats med råge. Han har sprungit både olika millopp, halvmaraton och Stockholm maraton på 3.26. På tre år kapade han sin miltid med 17 minuter och springer idag på 40 minuter. Daniel har goda ledaregenskaper då han har arbetat i olika ledande befattningar. Han ser framemot att hjälpa er i löpargruppen att hitta passionen i löpningen.

”Jag motiveras av att hjälpa och peppa andra, att kunna ge människor tips och redskap hur de kan utvecklas. Jag hoppas att jag kan hjälpa dig att ta nästa steg i din löpning och kanske hitta glädjen i den.”


 

Johanna Rangenstedt

Johanna har varit aktiv inom fotboll och innebandy och då var löpning en del av försäsongsträningen. Johanna har genomfört en svensk klassiker och sprungit hinderbanelopp såsom Toughest. Under gymnasiet gick hon idrott och ledarskap med inriktning fotboll. Hon har praktiserat sina kunskaper genom att arbetat som både innebandy och fotbollstränare. Som ledare i Runacademy ser hon framemot att peppa er deltagare att prestera bättre och att hjälpa er att utveckla löptekniken.

“Jag tycker det är väldigt roligt att coacha andra och tycker det ska bli roligt att vara med som löpledare!”


Ztina Löfstedt

Ztina började springa år 2014. Hon blev fast och har idag sprungit allt från kortare lopp till marathon, samt utfört två Ironman. Som ledare har hon varit löpledare i triathlon förening. Hon vill som ledare sprida löparglädje och visa på att alla faktiskt kan springa på sin egna nivå.


Daniel Svensson

Daniel beskriver sig själv som en allätare gällande sporter och löpning har alltid varit en stor del av träningslivet. Han har sprungit så fort som 33 minuter på 10 kilometer. Som ledare har han även varit inom fotbollen. Hon hoppas kunna hjälpa och peppa er alla i löpargruppen att utvecklas inom löpning


Jasmine Maxe

Jasmine började som deltagare i Runacademy för två år sedan och innan dess var det bara sporadiskt löpande utan direkta mål varvat med långdragna skador. Sedan hon började med runacademy blev det helt annat. Tekniken har blivit en helt annan och skadorna är borta. Hon gick från botten till att springa två maror knappt ett år efter att hon började. Jasmine har även hunnit med flera lopp sedan såsom Göteborgsvarvet, Blodomloppet och även genomfört en Halvklassiker. Som ledare har Jasmine erfarenhet både inom ridsport, handboll och padel och även som ledare i löpning.