Sandra Södergren

Sandra har sprungit sedan barnsben och redan som sexåring sprang hon sin första tävling, Victorialoppet på Öland, över 1,5 km. Sedan dess har det blivit många fler tävlingar och distanser så vitt skilda som 400m upp till Lidingöloppets 30km. Hon gillar variationen av banlöpning, landsväg och traillopp, skiftande distanser och även att blanda små lokala lopp med större tävlingar som SM och Göteborgsvarvet. Sandra har sprungit så snabbt som 36.48 på milen och 1.24 på halvmaraton! Utöver det har hon även fem JSM medaljer över 3000m, 5000m och terränglöpning. Hon har en examen i folkhälsovetenskap och har även gått Svenska Friidrottsförbundets utbildning, steg 1, för löptränare.

“Jag ser mest fram emot att träffa och lära känna ett glatt löpargäng där vi tillsammans ska se till att vi utvecklas och har roligt på träningarna!”Patrik Flyden

Patrik har ett brinnande intresse för träning och hälsa och han springer mest för att han tycker att det är så himla kul! Han gillar träningsmomentet mer än att tävla. Men han springer ändå en del lopp. Han har gjort milen på 46,34 och även Lidingöloppets 30km på 3,05. Förutom löpcoach så har Patrick jobbat som badminton tränare.

“Det ska bli roligt att hjälpa deltagarna att blir bättre löpare och inspirera dom till att ta nästa steg som löpare”


Mattias Ekroth

Mattias började sin karriär som löpare för 8-9 år sedan med att jogga tillsammans med sin fru. De utmanade sen varandra  på Göteborgsvarvet. Sedan dess har det blivit en tradition och han har gjort hela sju stycken Göteborgsvarv med bästa tid 1.41. Förutom Göteborgsvarvet har Mattias även sprungit Lidingöloppet, gjort en Svensk Klassiker, Ironman i Kalmar och några swimrun tävlingar. Mattias ser framemot att coacha er deltagare i att utveckla löpteknik såväl som kondition.

“Jag tycker det är riktigt roligt att ge tips och se andra utvecklas.”Rebecca Thörnberg

Rebecca började med löpträning i liten skala år 2017 och är nu inbiten löpare. Hon hart varit med som deltagare i Runacademy under tre säsonger och är nu en av ledarna. I löpningen tävlar hon regelbundet och hon är även aktiv inom svimrun. Hon är en snabb löpare där hennes personliga rekord på 10 km är 44:20 min och på 5 km 20:45. Under 2020 är ett av målen Lidingöloppet och ett antal swimruntävlingar. Det bästa med löpningen tycker Rebecca är att det skapar en gemenskap och glädje. Som ledare vill hon vara med och hjälpa alla er deltagare att utvecklas.

“Det ska bli kul att få sprida den löparglädje jag själv upplever när jag springer!”


Therese Ericsson

Therese började springa för 6 år sedan tillsammans med några kollegor. Idag springer Therese helst upplevelselopp vilket oftast innebär trail och långa distanser där hon har sprungit 6 marathon, ca 10 ultramarathon.
Hon har även kört en del swimruntävlingar och några triathlontävlingar. En av Thereses största meriter är att hon är distriktsmästare i ultra i Blekinge samt 5a i sin ålderklass på IM Kalmar 2019.
Tidigare har Therese varit spinninginstruktör i 5 år, HIT-ledare i 1 år, Nature cross-fit ledare i 2 år.

“Jag ser fram emot att få möjlighet att inspirera andra att springa för att upptäcka. Upptäcka både sig själva och naturen!”


Magnus Kimenius

Magnus har spelat fotboll mellan åldern 6-28 år, på seniornivå upp till division 2. De senaste fem åren har han börjat löpträna mer för långdistans. Annars har jag främst tränat i intervallform hela livet.
Magnus är en duktig löpare och har sprungit Kustmaran 21,1 km 2019 på tiden 1:36:52 och Karlskrona stadslopp 10 km 2019 på tiden 41:52.

“Att testa mig själv som löpcoach med allt vad det innebär. Kunna dela med mig av löparglädje och massor av energi så att personer tycker det är givande att löpträna.”