Emanuel Wennergrund Iderström

Emanuel är utbildad idrottslärare och massör. Han har dessutom olika instruktörsutbildningar i bagaget inom träning, så som kettlebells och cirkelträning. Som ledare har han verkat inom både fotboll och innebandy. Nu ser han framemot att axla löpledarrollen. Emanuel har mångårig löpträning bakom sig. Han har sprungit Lidingöloppet tre gånger och gjort milen på snabba 34.36. I vår ser han framemot att springa Göteborgsvarvet och såklart att peppa er deltagare att utmana er själva.

“Det ska bli roligt att inspirera och utmana deltagarna till att nå sina mål och överträffa sig själva”


Ida Nilsson

Ida har tränat och tävlat löpning så länge hon kan minnas. Hon har framför allt tränat och tävlat för 5000 meter och 10 000 meter. Hennes främsta meriter är  år 2016 3 Mile race i greenwich i USA på en 1:a plats och tiden 19.24 2016 och i Bridgeport soundtigers race på 5km en 1:a plats på tiden 21.30. Nu vill Ida börja springa och tävla på lite längre distanser som halvmaraton. Just nu läser Ida till idrottslärare på Karlstad universitet. Hon har även erfarenheter som ledare i friidrott för barn. Ida ser nu jättemycket fram emot att coacha er i Karlstads löpargrupp.

“Jag tycker själv det är jätteroligt att träna i grupp. Man peppar och lär sig av varandra, och det ska bli så roligt att se er utveckling i vår!”


Sigrid Josefsson

Sigrid kommer från en riktig löparfamilj och har alltid gillat idrott, motion och hälsa. Det bästa med löpningen är att det gör henne glad och pigg! Hon drivs också av att tävla och se hur fort det kan gå. En favoritsysselsättning är att springa roliga lopp, gärna i kombination med semester. Hon har sprungit lopp på alltifrån 350 meter till 45 kilometer. Hon har en seger och flera pallplatser i Vasastafetten och har även sprungit Ultravasan 45 km. Sigrid har tidigare i sitt arbete jobbat med utbildning och ledarskap inom folkbildningen. Som ledare i löpargruppen ser hon fram emot att möta löpare på alla olika nivåer och dela med sig av sin erfarenhet av löpning.


Ida Hasselroth

Ida har spelat basket på elitnivå och även tränat flera ungdomslag i basket. I och med det har även löpningen alltid funnits med som träningsform, men löpningen har under de senaste åren varit den träningsform hon i första hand utövar. Ida ser framemot att sprida löparglädjen och peppa alla deltagare att få ut så mycket som möjligt av träningarna.

När jag inte springer runt och jagar bovar ser jag fram emot att jaga på er för att ni ska kunna nå era löparmål!Albin Jakobsson

Albin har sedan barnsben idrottat i friidrott, fotboll, innebandy och kampsport. Nu är Albin utbildad lärare med inriktning Idrott och Hälsa samt psykologi. Albin har även varit ledare i fotboll under ett flertal år. Det bästa med löpargruppen tycker Albin är det sociala samvaron.

“Det ska bli kul att springa ihop med andra glada och motiverade löpare.”