Hans Turtola

Hans började med löpträning 1995 efter att ha avslutat 8 års ungdomshockey. I samband med landslagsuppdrag i draghundskärning och militärtjänstgöring väcktes tankarna kring olika träningsupplägg vilket var drivande i hans träningsmotivation. Han tävlar på de flesta distanser och gillar variationen som tävlingar kan erbjuda i form av olika terräng, banprofil och deltagarmängd. Som ledare vill han få fler att hitta löpningen och se sina egna framsteg oavsett nivå.


Mate Kerenyi 

Mate kommer från Ungern och är en riktigt duktig orienterare som har varit med i ungerska landslaget i 12 år. Han har vunnit de ungerska mästerskapen i orientering över 10 gånger! Som ledare har han även varit ungdomstränare inom orientering. Som löpcoach i Runacademys regi är hans främsta målsättning att hjälpa folk att förbättra sig och motivera dom till löpning.


Rickard Johansson

Rickard började springa runt år 2015, han gick sedan med som deltagare i Runacademy och är nu är han helt frälst i löpningens värld. Han är nu ledare sedan flera terminer och drivs av att hjälpa er deltagare att utvecklas och ha kul på passen. Som ledare har han även tränat innebandylag.


Fabian Olofsson

Fabian har alltid tyckt om löpning och tränar och tävlar i fjällorientering. Som ledare har Fabian erfarenhet från att ha arbetat som hockeytränare.Anna Niva 

Anna älskar löpningen och den variation som träningen innebär. Som ledare vill hon visa enkelheten i löpningen och att alla kan börja spring oavsett tidigare träningsbakgrund och ålder.


Fredrik Rosenberg

Fredrik har tränat och tävlat mycket i orientering sen 10 års ålder. De sista åren har det blivit mer och mer löptävlingar istället och har sprungit milen på runt 35 minuter. Som ledare har han även varit tränare i orientering.