Hanna Thunberg

Hanna har har gått flertalet ledarutbildningar inom gruppträning genom Svenska Gymnastikförbundet, Runacademy och är även utbildad via Bergklit Education till Hälsoinspiratör, Som ledare har Hanna tidigare jobbat som gruppträningsinstruktör inom Köpings gymnastikförening och varit ledare i Västerås löpargrupp. Som ledare vill Hanna peppa och driva andra framåt till att utveckla sig själva genom löpningen.


Anneli Arnelind

Annelie är en engagerad ledare som vill bidra till att hjälpa människor skapa en bättre hälsa och liv. Hon har tidigare erfarenheter från att vara ledare inom fotboll och gått flertalet tränarutbildnignar. Förutom löpning gillar Anneli även att utöva CrossFit.


Ida Osbeck

Ida har idrottat hela sitt liv inom flertalet sporter. Nu är det löpningen som är i störts fokus. Som ledare vill hon inspirera och peppa andra till att utmana sig själva.


Sofia Osbeck

Sofia började med löpning som en del av hennes triathlon träning. Nu lägger hon fullt fokus på löpningen och hon älskar att springa. Som ledare vill hon ge löparglädje till alla oavsett tidigare löperfarenhet.