Ledare Kungsbacka


Jonas Collvik

Jonas har varit aktiv hela livet inom fotbollens värld och började att löpträna relativt sent i livet. Men det blev snabbt en stor passion. Jonas har tidigare varit med som deltagare i Runacademy löpargrupp men är nu sedan flera terminer en hängiven ledare i gruppen. Som ledare har Jonas även varit fotbollstränare för barn och ungdomar.


Helena Sjödahl

Helena älskar konditionsidrott och utövar både löpning, triathlon och swimrun. Som ledare har Helena varit ledare i Kungsbacka cykelklubb och i IF Rigor MTB. Som ledare i löpargruppen älskar hon att peppa och dela med sig av sina tips kring löpträning.


Kate Evans

Kate har hållit på med mängder av olika idrotter, hockey, squash med flera sporter. Löpningen har alltid funnit med på ett hörs. Kate föredrar att springa i trail då hon är en riktig friluftsmänniska. Hon älskar att springa i naturen och ta sig fram på smidigast sätt i löparskorna står i fokus. Kate kommer ursprungligen från Storbritannien och har där lett grupper utomhusutbildningar i vandring och camping. Som ledare ser Kate framemot att hjälpa fler att hitta tjusningen i löpningen.


Johanna Sodéus

Johanna har en bakgrund inom basket och ledarskap där, men löpning har alltid funnits närvarande. Johanna har gått flera ledarutbildning via Riksidrotts förbundet och SISU idrottsutbildarna och mångårig erfarenhet av att leda träningsgrupper. Som ledare inom Runacademy ser hon framemot att möta nya människor och hjälpa andra att utvecklas inom löpning.


Joachim Persson

Joachim började springa i ungdomsåren och var då distriktsmästare på 800m meter. Han har även gjort ett par Göteborgsvarv och andra löparlopp. De senaste åren har Joachim framförallt sprungit OCR-lopp. Han vill i sin ledarroll hjälpa, stötta och instruera deltagarna till utveckling i sin löpning.