Marita Fredman

Marita tävlade själv på en hög nivå som medeldistanslöpare när hon var yngre och har efter det varit friidrottstränare i 15 år samt motionsgymnastikledare i över 20 år. Marita drivs av att engagera folk och hoppas framförallt att hon ska inspirera fler i hennes ålder att också komma igång med löpträningen.

”Det är väldigt roligt att vara ledare och att få fler nybörjare att komma igång med löpträningen”


Teddi Fredman

Teddi har länge varit aktiv inom friidrott och gymnastik. I löpningen har hon sprungit en del små lopp och sitt allra första när hon var bara fyra år. Hennes bästa löparminne är när hon var fem år och tävlade på friidrottsbana i Helsingborg. Alla hennes syskon tävlade så då ville Teddi absolut också vara med. Teddi fick tävla i yngsta gruppen som var för elvaåringar. Hon kom naturligtvis sist men alla på läktaren applåderade och hon var så stolt. Som ledare har Teddi varit tränare i friidrott, barngymnastik och även lett vuxna i stationsträning.

“Det är jättekul att coacha er deltagare att hitta samma glädje som jag känner när jag springer”


Mats Fredman 

Mats har hållit igång med löpningen i cirka 40 års tid. Han har framförallt sprungit för att bibehålla konditionen och prestera bättre inom andra sporter där han varit aktiv. Framför allt har Mats senaste åren tränat en hel del på sin löpteknik och framförallt i uppförsbackarna känner sig Mats riktigt vass. I löpargruppen vill Mats bidra med inspiration till att förbättra löpteknik. Han ser också framemot att peppa er deltagare i intervallträningen i grupp.