Ledare Leksand

Jenny Norsten

Jenny har ett stort engagemang i träning och hälsa. Hon har tidigare varit hälsoinspiratör på SJ AB och tycker det är så kul att inspirera andra att börja träna. Som ledare i Runacademy vill Jenny vara med och bidra till utveckling hos alla löpare oavsett nivå.


 

Giuseppe Perricci

Giuseppe har flertalet utbildningar i friidrott och mångårig erfarenhet av att coacha. Han har bland annat haft egna löparkurser i Rättvik. Som ledare vill han hjälpa andra att utvecklas, sprida kunskap kring löpning och få alla att trivas och ha kul på träningarna.


Anna Dahlberg

Anna älskar att springa och springer för att må bra, orka i vardagen och känna sig stark. Hon är som ledare glad och peppande. Hon vill som ledare inspirera andra och lära ut mer om sin stora passion.


Camilla Karlsson

Camilla har löptränat i över 20 år. Hon älskar variationen i löpningen och drivs av att träna inför olika lopp. Som person är Camilla glad och peppig och vill inspirera alla oavsett nivå.


Linn Sund

Linn har tidigare varit deltagare i löpargruppen men är nu en av ledarna. Inom löpning är det terränglöpningen hon brinner mest för. Som person är hon glad, optimistisk och ser nu fram emot att få inspirera andra att hitta glädjen i löpningen samtidigt som hon utvecklar sina egna tekniker. Linn har tidigare varit ledare inom artistisk gymnastik och kickboxning.


Petra Baljeu

Petra har en bakgrund inom orientering där hon har stora framgångar med placering på Svenska mästerskap. Hon har också löptränat på elitnivå tidigare i hennes idrottskarriär. I dag tränar Petra för att må bra och föredrar traillöpning. Inom träning och hälsa har Petra flertalet utbildningar och mångårig erfarenhet av att leda grupper. Hon är utbildad massageterapeut, hälsoprofilbedömare, Mediyoga instruktör och löpcoachutbildning via Tränarakademin. Hon har lett bland annat träningsformer som jympa i Friskis och svettis, håller mediyogapass och jobbat med friskvård ute på företag. Petra är mångsidig i sitt ledarskap. Som ledare i Runacademy ser hon framemot att inspirera andra och att dela med mig av sina erfarenheter. Men framförallt hoppas hon som ledare att deltagarna i gruppen ska ha riktigt roligt på träningarna tillsammans med henne.


Anna-Karin Dovåker-Liss

Anna-Karin har sprungit hela livet och en bakgrund inom orientering. Hon är utbildad Hälsopedagog och kost- och näringsrådgivare. Har driver idag ett eget företag inom kost och hälsa. Som ledare har hon varit ungdomsledare under flera år i hennes orienteringsklubb. Som ledare i Runacademys löpargrupper ser hon framemot att tillsammans med ledargänget få inspirera och utmana andra att vilja och våga utveckla sig själva och sin löpning.