Ledare Limmared

Roger Torstensson

Roger har en bakgrund inom hinderbanelöpning eller OCR som det också brukar kallas. Han har deltagit i VM i OCR i London både år 2018 och 2019 samt innehar ett guld i Riksmästerskapet i OCR 2021 i åldersgrupp herrar 55-59 år. Som ledare har Roger haft egna grupper inom OCR. Som ledare i Runacademy ser han framemot att hjälpa fler att komma igång med löpningen och utvecklas i sin löpning.


 

Nicole Alfaro

Nikky har tävlat inom hinderbana löpning på elit nivå och kommit på bra placeringar. Nu studerar hon kriminologi och tävlar ibland. På fritiden är hon med i hemvärnet och är ställföreträdande gruppchef. Hon tycker om att inspirera människor till ett hälsosam livsstil och det viktigaste för henne att man ska alltid ska ha roligt när man tränar.


Daniel Fransson

Daniel har en bakgrund inom fotbollen och började med hinderbanelöpning (OCR) efter han slutat med fotbollen. Sedan dess har han tränat och tävlat aktivt i sporten där löpningen är en stor del. Som ledare i Runacademy vill han sprida glädje, gemenskap och få andra att hitta både nytta och nöja i att konditions idrotta.