Per Åhlin

Per älskar att springa och han trivs allra bäst under långa och lågintensiva turer i skog och berg. Efter att ha sprungit många maraton och halvmaraton har han de senaste åren ägnat sig åt ultralöpning, swimrun och triathlon. På meritlistan finns en ironman, ultralopp på upp till 80 kilometer och ÖtillÖ, även kallat VM i swimrun. Nu tycker han det är extra skoj att få coacha andra att hitta glädjen i löpningen.


Henrik Carlberg 

Henrik har sprungit i fem års tid och springer mellan 100-200mil per år. Han tycker det är kul att både träna och tävla. En av hans främsta meriter är att han har sprungit ett ultralopp. Han har tidigare erfarenhet av att leda löppass samt cykelpass. Nu ser han framemot att coacha er i Linköpings löpargrupp.


Frida Möller 

Frida älskar att springa och det är den sporten som alltid funnits med även i livet. Inom framförallt orienteringen utövade Frida löpning fram tills hon var 20 år. Under årens gång har Frida sprungit en hel del lopp. Det bästa med att springa lopp tycker Frida är atmosfären och den energin man får som gör att man gör det lilla extra. I löpargruppen ser Frida framemot att dela sin passion för löpning. Hon vill peppa er deltagare till att göra det lilla extra. Det bästa med att vara ledare tycker Frida är att se den glädje deltagarna får av att utvecklas.


Ola Reinicke

Ola är en trail älskande och positiv löpare! Han trivs som bäst bland rötter, stenar och lera. Som ledare vill han dela med sig av sin löpglädje till deltagarna samt med sitt öppna, positiva sätt inspirera deltagarna i gruppen till att göra sitt bästa. Ola har varit löpledare i olika sammanhang i ca 6 år men leder även gruppträning inom naturlig rörelse sedan 5 år. Ola leder löpträning både grupp samt personlig träning för enskilda individer. Till vardags jobbar Ola som teamledare så stöttning, coachning och peppande finns som en stor del både på jobbet och som löpledare.


Susanne Bornmar

Susanne började springa 2008 för att träna till Blodomloppet tillsammans med några kollegor. Resan som löpare var inte självklar och spikrak uppåt men ju mer Susanne tränade desto roligare tyckte hon löpningen blev. Efter några år där hon även testade på triahtlon, bland annat Ironman i Kalmar, ägnar hon numera all träningstid till löpningen, det är i löpskorna hon trivs bäst. Susanne har varit ledare i klubben IK NocOut.se sedan 2015 och leder där både backpass och långpass. Det är långdistans som Susanne brinner mest för och maraton är favoritdistansen. På Stockholm maraton 2019 sprang Susanne som farthållare och hon tycker att det är så roligt att få peppa och hjälpa andra löpare att nå sina drömmål. Susanne har många fina meriter som löpare. Bland annat 7:e plats på Lidingöloppet 2016, 13:e plats på SM och Stockholm maraton 2018 och seger i Växjö maraton 2016. Hon har även en del triathlonmeriter i bagaget med en 5:e plats i sin åldersgrupp på VM i långdistans (2015) och en 8:e plats i åldersgruppen K40 på Ironman i Kalmar år 2015.


Andreas Björklund

Andreas har tränat sedan många år tillbaks och är sedan ett antal år  ledare i NocOut. Där han har haft hand om långpass, pannlampspass och även cykelintervaller. Andreas springer alltid med ett leende och hans stora drivkraft i löpningen är att må bra och ha roligt. Som ledare anser han att det är viktigt att alla hänger med på sina egna villkor.


Linnea Neckman

Linnea har hela livet tränat och tävlat i olika idrotter. Men hon hittade inte löpningen fören en kollega, mot hennes vilja, anmälde henne till Blodomloppet år 2016. Då hade hon inte sprungit sedan skolans idrottslektioner och hade dessutom en ryggskada. Linnea har gått en resa från att inte kunna springa en hel kilometer till att ha sprungit Wien halvmarathon, genomfört en halv ironman och sprungit tre 3-dagars-eventet Icebug west coast trail. Som ledare har Linnea tidigare varit gymnastikledare. Hon är utbildad beteendevetare och arbetar med att föreläsa, stöta och utveckla individer och grupper inom allt från gruppdynamik, roller och kommunikation.


 

Maria Broo

Marias löparintresse startade tidigt och hon började som 10-åring tävla för en klubb. Som ungdom och junior deltog hon i SM-tävlingar med framskjutna placeringar bl.a. en tredjeplats på SM 3000 meter och en sjätteplats på terräng-SM. På senare år har distanserna blivit allt längre och idag tävklar hon från 3000 meter upp till ultralopp. Maria har gått Svenska friidrottsförbundets kurs på Bosön i friidrott med fokus på idrottspsykologi, näringslära, hälsolära och teknisk metodik. Som ledare har Maria undervisat barn och ungdomar i idrott. Maria har tidigare varit deltagare i Linköpings-gruppen sedan 2015.


Henrik Danielsson

Henrik har sprungit i många år och som ledare har Henrik tidigare erfarenhet av att vara ledare i IK Nocout. Henrik är en rutinerad löpare som har klarat maraton på under 3 timmar. Han har även sprungit många ultralopp i berg på uppemot hela på 90 km.


Serge Le Normand

Serge har varit med som ledare i Runacademy i flera terminer och har många års erfarenhet av löpning och har tävlat både i Sverige och i Frankrike. Serge är en snabb löpare som sprungit 5 km på snabba 16:30, milen på 34:21 och halvmaraton på 1.20.


Malin Ohlin

Malin började springa för tre år sedan. Hon började på noll och hade redan från början inställningen att hon skulle springa för sin egen skull och att det för det mesta skulle vara roligt att springa. Hon har sprungit ett antal halvmaraton, Lidingöloppet 30km och Stockholm Maraton. Malin drivs av att få sprida vidare sin glädje för löpning. Att peppa andra att utvecklas med sin egen löpning och få dem att känna att de kan lyckas med mer än de tror.


Madelene Hansson

Madeleine började springa mer 2012 då hon bestämt mig för att klara av 2 mil, det kändes oövervinnerligt och därav gav hon mig tusan på att klara av det. Och det gick! Därefter har intresset bara ökat och nu är löpning det hon tränar mest. Hon har sprungit flera lopp däribland: Stockholm marathon 2017 på 03:50.
Linköping halvmaraton 2016 på snabba 1:39, 10 km bana 2016 på 44:21 och Blodomloppet 5 km på 21:30. Madeleine har tidigare erfarenhet av att vara ledare inom löning och vill nu peppa andra att uppnå sina, i tanken oövervinnerliga mål och sprida träningsglädje!