Ledare löpargrupp online

Petra Kindlund

Petra är grundaren av Runacademy och har själv tävlat och tränat löpning på elitnivå i över 15 års tid. Petra älskar all form av löpträning och är en av få elitlöpare som har tävlat i Sverigeeliten på alla distanser från 400m upp till ultra. Petra har en kandidatexamen i näringslära från Karolinska Institutet,  är licensierad personlig tränare och certifierad löpcoach.  När du blir coachad av Petra under passen så kommer det kännas som hon springer bredvid dig och ger dig en massa energi samt pepp!
Johanna Bäcklund

Johanna har jobbat på Runacademy sedan hösten 2014 och är projektansvarig för våra löpargrupper. Johanna tillhör den absoluta sverigeeliten inom långdistanslöpning med flera SM medaljer på halvmaraton och maraton. Under 2019 representerade hon  Sverige på maraton under VM i Doha efter att ha sprungit maratonsträckan på fina 2.35.10. Hon är utbildad idrott- och hälsalärare och har pedagogiken i ryggmärgen. Med Johannas tydlighet och energi kommer du att orka det där extra på passen!


 


Amanda Nekby

Amanda är utbildad hälsopedagog från GIH, löpcoach och jobbar även som löpcoach på vårt huduvukontor i Stockholm.  Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har lett många olika typer av träningsklasser tidigare. Det bästa med att coacha tycker hon är att peppa och få deltagarna till att göra det lilla extra. Genom Amandas coachning i passen kommer du att få känna dig lugn och trygg samtidigt som du vill ge det där lilla extra.


 

Hanna Korhonen

Hanna har orienterat sedan barnsben vilket också innebär att hon löptränat regelbundet. Efter att ha lagt orienteringsskorna på hyllan fokuserar hon nu istället på att träna varierat, funktionellt och kravlöst. Hanna är utbildad hälsopedagog på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm och brinner för hälsa och träning! Hanna har jobbat på Runacademy huvudkontor sedan 2018 och arbetar främst praktiskt genom att hålla i företagspass, personligträning, löpteknikkurser och våra löpargrupper.