Nina Lintzén

Nina Lintzén är både en väldigt duktig löpare och skidåkare. Hon har många fina meriter, där hon bland annat slutade på en fin 16:e plats på Lidingöloppet 2015 med tiden 2.12. Nina har även åkt flera Vasalopp med bland annat en riktigt meriterad tredje plats. Nina är dessutom en väldigt duktig och uppskattad löpcoach för Runacademy.


Annika Nilsson

Annika har sedan barnsben sprungit som ett komplement till övrig träning, men efter att hon födde sitt första barn år 2012 valde hon att satsa mer på löpningen och la in intervallpass och långpass i sin träning. Det gav rätt snabbt resultat och hon kapade sitt personbästa på milen med drygt 10 minuter ner till strax under 37 minuter. Hon har precis som Nina sprungit Lidingöloppet på 2.12.

“Det är så kul att inspirera andra och visa hur härligt löpning kan vara, både för de som är nybörjare och de som vill ta sin löpträning till en ny nivå. Jag ser även fram emot att själv utvecklas i min roll som ledare!”


Annika Nilsson

Annika har varit med som ledare sedan 2015 och tycker att det är så spännande att se utvecklingen hos våra deltagare, det är det som driver henne att fortsätta som ledare år efter år.
Hon gillar det mesta inom träning och brukar kalla sig för “multisportare” med en särskild förtjusning för löpning såklart. Hon har genomfört ett flertal lidingölopp under medaljtid, 10 maraton där den snabbaste tiden är 3:15. Hon har gjort en svensk klassiker och genomfört 4 IronMan tävlingar.

“Jag tycker att det är roligt att inspirera andra och visa att det går att kombinera arbete, familj och fritid med träning.”


Hanna Forsberg

Hanna traillöparen som gillar att springa riktigt långt! Hanna älskar utmaningar. Hon har den häftiga erfarenheten att ha genomfört ett ultralopp på 107 km innan hon sprang sitt första maratonlopp. Andra framstående meriter som Hanna har är en förstaplats i damklassen på löploppet BAMM 70 kilometer år 2017. Hon tycker att det ska bli riktigt kul att coacha alla er deltagare i Luleås löpargrupp.

“Jag ser framemot att inspirera andra till löparglädje, se andra människor utvecklas och lära känna nya löparentusiaster i omgivningen.”


Josefine Nyström

Josefine har alltid gillat att springa och röra på sig, men det var efter att hon hade fått sina två barn som hon verkligen började uppskatta det. Hon har tidigare tränat med Luleås löpargrupp där hon utvecklades mycket. Hon fick då upp ögonen för långdistans och har sedan dess varit fast. Nu har det blivit både halvmaraton och maraton för Josefine och hon tycker det ska bli jättekul att inspirera andra löpare som ledare i löpargruppen!

“Jag lockas av att se människor utvecklas inom löpningen, att få lära ut det jag kan och peppa andra att nå sina egna mål. Bonus är att jag själv utvecklas i min ledarroll och att jag får möta olika människor där de är i livet.”


Stefan Golling

Stefan har i sitt idrottsaktiva liv mestadels sysslat med fotboll men nu är löpningen hans stora passion i livet. Han tävlar nu på olika distanser. Alltifrån 5 kilometer till maraton, några ultralopp har han även sprungit. Som ledare har Stefan även arbetat som tränare i fotboll. I sitt ledarskap vill han hjälpa människor att hitta träningsglädjen!


Sara Turtola

Sara har löptränat regelbundet sedan 2011 och har sprungit några halvmaror och 10-km lopp. Under 2020 ska hon springa sitt första Marathon. Sara är en duktig löpare och sprang milen på sin 40-års dag på 47 min. Sara har en gedigen utbildning då hon är utbildad sjuksköterska och är även utbildad hos The Academy inom anatomi och fysiologi. Samt har utbildning samt erfarenhet av att leda gruppträningsklasser inom aerobic, step-up, bodystep, och Sh’bam.

“Jag ser fram emot att få dela med mig av vad löpningen kan ge, glädjen, att få se deltagarna växa och glädjas.”