Ledare Malmö


Pernille Lundahl Scharff

Pernille började med löpning sent i livet, det blev en väg för henne ut ur utbrändhet som hon drabbats av. Pernilles kärlek till löpningen är tydlig då hon tillsammans med två vänner startade upp en egen träningsgrupp i början av 2014 och har löpcoachat sedan dess. Hon är även utbildad personlig tränare och instruktör för Nordic Militay Training. Som ledare vill Pernille att träningen ska vara lustfylld och varierad!


Göran Woll

Göran har i idrottsarrangemang mestadels varit aktiv som handbollsspelare där löpningen haft en central roll och han arbetat som tränare. Göran är utbildare och coachar även i mental träning. Som löpcoach vill Göran inspirera, sprida positiv energi och hjälpa er deltagare ta er löpning till nästa nivå!


Petra Kryhl 

Petra har sysslat med framförallt fotboll i sin idrottsutövning men nu helt gått över till löpningen. Hon har alltid haft ett stort intresse för hälsa- både vad gäller träning och kost. Det roligaste med att vara ledare tycker hon är att inspirera, peppa och sporra deltagarna under träningarna.


Isabel Anselmo

Isabel har tränat länge och började med gymnastik och dans för att nu på senare år springa allt mera. Hon älskar rollen som ledare och få möjlighet att uppmuntra och hjälpa folk att utvecklas inom löpning! Isabel har goda kunskaper i idrott och träning då hon är utbildad Idrottsvetare och i Sport Management.


Elin Arnshed

Elin har sprungit orientering sedan barnsben men har sedan övergått till enbart löpning. En av hennes största meriter var hon sprang ett Backyard ultra där hon klarade av målet på 80 km. Det bästa med att vara med som ledare är att få vara med och skapa och ge löparglädje.


Daniel Wendel

Daniels löparfilosfi är att det ska vara roligt att springa. Prestationen är mindre viktig. Daniel har tidigare erfarenhet från att vara ungdomsledare i fotboll. Som ledare i löpning tycker Daniel det roligaste är att entusiasmera folk till att göra sitt bästa och att vara nöjda med det.


 

Ann-Elise Lady

Ann-Elise har alltid varit aktiv och började springa som tonåring. Hon har erfarenhet av att leda både intervaller och längre rundor och hoppas på att i höst kunna inspirera till löpning och få deltagarna att testa sina gränser.


Stefan Andersson

Stefan började träna inför maraton under 2017 och sprang sedan Stockholm 2018 samt Köpenhamn 2019. Han har en idrottsutbildning från OHS och erfarenhet av att träna soldater under deras grundutbildning. I höst ser Stefan fram emot att få coacha och utveckla både nya och erfarna löpare.


Emelie Löfvander

Emelie har löptränat i 5 år och har på senare tid upptäckt glädjen i att springa. Långa pass i lugnt tempo är det bästa hon vet. Hon har tidigare läst anatomi, fysiologi och näringslära samt en introkurs hos Tränarakademin. Emelie jobbar som lärare och har därmed erfarenhet av att leda. Hon ser fram emot att bidra till att fler ska få uppleva löparglädje och att följa deltagarnas utveckling.Camilla Werngren

Camilla är matte- och NO-lärare till yrket och har stora erfarenhet av ledarrollen. Under tio år har hon även varit ledare för Malmöflickorna. Camilla brinner för att peppa och stötta deltagarna på träningspassen är något hon är väldigt bra på.


 

Mia Hörlin

Mia har tränat främst simning och dans sen barnsben och har alltid varit en som tror att löpning var för alla andra. Men för 10 år sedan började hon löpträna och älskar nu att springa eftersom det är något som alla kan göra. Mitt mål som löpare är att utvecklas tillsammans med deltagarna, med ett stort leende på läpparna efter passet.


Emilia Ström

Emilia är utbildad personlig tränare och löpcoach. Hon älskar att coacha och varit ledare under många terminer. Hennes styrka som ledare är att inspirera och motivera till rörelseglädje på ett roligt sätt. Som ledare tycker Emilia att det bästa är att få uppleva och se deltagarnas framsteg och utveckling från pass till pass.


Andreas Malmgren

Andreas har sprungit sedan tonåren och varit med som deltagare i Runacademys löpargrupp. Genom Runacademy känner Andreas att han har lärt sig mycket om löpteknik vilket har gjort honom till en bättre och uthålligare löpare. Nu är han en av ledarna och han ser framemot att lära ut till andra vad han själv har lärt sig samt sprida löparglädje. Andreas är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och forskar om idrottshjärta hos kvinnor. I dag arbetar han som klinisk lärare kombinerat med kliniskt arbete inom hjärtultraljud och EKG.


Albert Mirenhart

Albert har en bakgrund inom fotbollen men ägnar sig nu allt mera åt löpningen. Han tycker det bästa med att vara ledare är att inspirera och motivera deltagare under träningspassen, se utvecklingen efter varje gång”