Linda Friberg

Linda har sprungit sedan barnsben och sprungit allt från terränglopp till 100m. De senaste två åren har hon som hon beskriver det själv mest sprungit efter sina barn. Men då och då har hon fått till några svettiga intervaller och tagit en njut-runda. Nu ser hon framemot att komma igång med löpningen på allvar, både själv och hjälpa andra. Linda har stor erfarenhet och kunskap i träning och hälsa. Hon är utbildad fysioterapeut och gruppträningsinstruktör. Som gruppträningsinstruktör har hon arbetat med olika träningsformer i snart tio års tid. Hon har lett klasser i bland annat spinning, core, funktionell träning, mamma-träning och HIIT. Linda ser framemot att dela en massa löparglädje med er i Mariefreds löpargrupp!

“Det ska bli kul att springa tillsammans med träningssugna löpare, att få inspirera, bli inspirerad och se utveckling”


Ellinor Hogrell

Ellinor har sysslat med löpning hela livet då hon använt det som alternativ träning till gångsporten. Som gångare har Ellinor finfina meriter som varit hennes främsta friidrottsgren med 43 individuella SM medaljer, 5 NM och tio gånger deltagande i Finnkampen i 5000 meter gång. Trots att gången är hennes huvudsport så har Ellinor deltagit i en hel del motionslopp och sprungit milen på 42 minuter. Som ledare har Ellinor stora erfarenheter. Hon har arbetat idrottslärare och varit ansvarig för serieterräng i Södertälje IF i många år.

“Det skall bli kul att hjälpa andra komma igång och utvecklas i löpningen!”


Heléne Milton

Heléne har sprungit regelbundet de senaste åren och har verkligen funnit löpningen som träningsform. Hon har sprungit alltifrån Lidingöloppet till 10 km på landsväg. Allra stoltast är hon över sin prestation att klara Lidingöloppet för första gången. Som ledare har Heléne coachad en hel del ryttare då hon själv är erfaren ryttare. Nu ser hon framemot att peppa er deltagare i Mariefreds löpargrupp att utvecklas i er löpning.

“Det ska bli så roligt att se utvecklingen hos deltagarna med rätt träning!”


Anders Swärd 

Anders är en målinriktad motionslöpare som sprungit milen på runt 40 minuter och halvmaraton på 1.28. Som ledare har han stora erfarenheter då han varit ungdomstränare i fotboll samt arbetat som ledare i näringslivet i många år. Han ser framemot att coacha alla er deltagare i Mariefreds löpargrupp!

“Det ska bli kul att dela löparglädje, få andra att utvecklas och ha kul!”


 

Eva Insulander

Eva har alltid idrottat, men löpningen hittade hon först som vuxen. Nu tränar hon både löpning, simning, cykel och styrketräning med fokus på glädje, variation och att genomföra några lopp varje år. Eva har sprungit allt från millopp, fjälllopp, halvmarathon, Lidingöloppet och maraton. Hon har genomfört en svensk klassiker och triathlon olympisk distans. Dessutom utövar Eva dagligen yoga. Allra mest nöjd är hon över att ha hittat en aktiv livsstil med mycket träning som en självklar del i livet.

“Jag ser fram emot att vara en del i en löpargemenskap med träningsglädje i fokus.”


 

Thomas Jacobson

Thomas har en bakgrund som fotbollspelare men har sedan 2012 alltmer intresserat sig för löpträning. Han tog med en gång siktet inställt mot Stockholm maraton. Sedan dess har han löptränat regelbundet. Han har sprungit milen på snabba 38.26 på Stallarholmsloppet 2018 där han också var först i mål. På halvmaraton har han sprungit 1.25.08 (Strängnäs halvmaraton 2018). Till vardags arbetar Thomas som lärare.

“Jag ser framemot att hjälpa människor att hitta glädjen i löpningen.”