Anna Dahlgren Rosén

Anna är både orienterare och friidrottare med fina meriter. Ett individuellt guld  och silver på ungdoms-sm och silver på junior-sm i orientering. Men det som driver Anna i löpningen är att löpningen gör att hon kommer nära naturen. Anna besitter kunskaper i träningslära och idrottspsykologi som hon studerat på GIH. Dessutom är Anna utbildad löpcoach i Bosöns regi.

Jag ser fram emot roliga pass tillsammans i naturen, med glädje och massa gemenskap.”


Karl Engström 

När Karl började springa hade han ambitionen att klara av att springa 5 kilometer. Utvecklingen har sedan dess gått spikrakt uppåt och nu springer han lopp från 5 kilometer upp till maraton. Det bästa med löpningen tycker Karl är att springa i skogen. I löpargruppen vill att sprida vidare sin kärlek till löpningen och peppa alla er deltagare till att göra det lilla extra!

“Att springa tillsammans kommer att göra oss alla bättre.”


Eskil Persson

Eskil är en satsande löpare som tränar framförallt inför Stockholm maraton. Han tränar även en hel del triathlon. Hans främsta meriter som löpare är att han sprungit Lidingöloppet 30 km under 2 timmar och 10 km på strax under 34 minuter. Han har läst 7,5 högskolepoäng på konditionsidrott och är utbildad löpcoach.

“Det ska bli kul att dela med mig av det jag själv har lärt mig under åren och visa hur kul och enkelt det är att springa.”


 

David Bejbom

David har orienterat i stort sett hela livet och har därmed tränat mycket löpning. Han har en åttonde plats på SM i orientering som bäst och sprungit 3000 meter på 9.14. Som ledare har David organiserat träning inom orientering och hållit löpträning inför Sicklaloppet. Han ser framemot att träffa och inspirera andra löpintresserade.

 


Niklas Gavelfält

Niklas är en av Sveriges bästa ultralöpare och ju längre sträckor det blir desto starkare blir han. Allt började när han för några år sedan råkade ställa upp i Ursvik Ultra som då även var SM och överraskade med en sjundeplats. Efter det blev han såld på riktigt långa distanser. De senaste fyra åren har han inte kommit sämre än fyra på något ultralopp och förra året vann han Trailrunning Cup och satte även banrekord.  Som ni förstår så tycker Niclas om att springa mycket och gör det gärna tillsammans med andra samtidigt som han coachar. Han har därför stor erfarenhet som löpcoach från flera olika löpargrupper.


Marie Lindkvist

Löpningen har varit en del av Maries liv sedan barnsben. Hon har sprungit en hel del lopp genom åren och siktar på att delta i ett trail-lopp under 2020!

” Jag ser fram emot att få coacha andra personer och se dem utvecklas. Hoppas även att inspirera andra och få dem att upptäcka hur härligt löpning är.”