Ledare Norrköping

Madelen Casta 

Madelen är före detta rugbyspelare efter rugbykarriären var över började Madelen med triathlon. Det har gjort att förutom triathlontävlingar blivit ett och annat löplopp. Madelen gillar träning, hälsa och löpning så pass mycket så hon har en 2-årig utbildning till idrottskonsulent ifrån Bosön. Hon är dessutom utbildad löpcoach. Det bästa med löpningen tycker Madelen är att det är så roligt att göra tillsammans. Som ledare har Madelen över 10 års erfarenhet. Hon har instruerat i bland annat spinning, skivstång, boxning och såklart löpning.


Viktoria Dahl

Viktoria har en bakgrund som orienterare och sprang då även en hel del terränglöpning. På grund av skador fick Viktoria ta ett uppehåll men springer nu obehindrat och känner att livet har blivit så mycket härligare sedan hon kan börja springa igen. Hon älskar att springa året om oavsett väder och underlag. Viktoria är van ledare då hon är utbildad idrott- och hälsa lärare. Hon vill som ledare framförallt sprida löparglädje!


Karin Henriksson

Löpningen har alltid funnits i Karins liv och det började som en del av orientering som var den sport Karin var aktiv i. Som löpare är det framförallt maraton som Karin har tränat för. Karin har tidigare varit ledare i boxningsklasser. Nu ser hon framemot att coacha i löpning, peppa er deltagare och hjälpa er nå era mål.


Henrik Ohlsson

Henrik är en löpare som gillat utmaningar och springer gärna långt och länge, ultralöpning passar honom väldigt bra. Han har varit judotränare i många år.
Han ser fram mot att coacha deltagarna och förmedla löparglädjen i passen.


Sara Johansson

Sara är en löpare som njuter av löpningen och gillar att inspirera andra. Hon har själv varit nybörjare och vet vilken utveckling man kan göra inom löpningen. Sara har varit deltagare under många år och ser hur glädjen och gemenskapen inspirerar och motiverar deltagarna. Nu vill hon hjälpa andra att hitta löparglädjen precis som hon själv gjort.


Sofia Pettersson Helbro

Sofia har gått idrottsprofil i högstadiet samt varit aktiv inom innebandy och fotboll. Gick ett år på High School i USA och var där med i deras Cross Countrylag (långdistans). Hon gillar att springa trial, lite längre och framförallt i skönt tempo. Sofia ser fram mot att skapa gemenskap och att peppa fram andra att komma igång med löpningen.


Angelika Winther

Angelika har sprungit sedan 12-års ålder i samband med fotbollen. Nu kommer hon fokusera på att sätta konkreta mål inom sin egen träning, att genomföra ett halvmaraton och ett maraton!
Hon älskar löpning och det är något hon vill dela med sig till andra! Oavsett vilken nivå man ligger på så ska löpning vara kul, hon ser fram emot att få se individer utvecklas vecka för vecka och ha kul!


Philip Lund

Philip har en bakgrund inom friidrotten och gått på friidrottsgymnasium i Växjö. Han har sprungit alltifrån 800 m till 10.000 m. Han har ett stort intresse för idrott och har dessutom studerat idrottsvetenskaplig kandidatutbildning på Linnéuniversitetet där han också läst Coaching and Sport Management. Det bästa med att vara ledare tycker Philip är att få vara med och sprida glädjen som löpningen ger.


David Pantzare

David har arbetat som tränare sedan 1999 och har tränat både svenska mästare och lidingöloppsvinnare. Han har mångårig erfarenhet av att leda grupper genom löparresor och andra evenemang. Han tycker det är roligast att som ledare se andra utvecklas och bli snabbare.


Pär Wihag

Pär Wihag fann löparglädjen via Runacademy som deltagare i löpargrupperna men är nu en i ledarteamet. Han drivs av att utmana sig själ och utvecklas som löpare och ledare. Som ledare vill han vara med att få hjälpa andra att upptäcka glädjen med löpningen och gemenskapen.


Karolina Krus

Karolina älskar att springa och har sprungit många olika typer av lopp. Hon vill som ledare vara med och motivera och pusha alla deltagare. Det bästa med att vara ledare är att sprida glädje och göra träningspasset till något roligt.


Frida Jonsson

Frida är utbildad hälsopedagog som brinner för träning och hjälpa andra att nå sina mål och utvecklas. Hon har alltid varit aktiv och spelade basket för ett par sedan men fick lägga bollen på hyllan och då hittade jag till löpningen. Hon springer helst långa sträckor men älskar även tuffa intervallpass. Det Frida gillar allra bäst med löpningen är att den är tillgänglig när som helst och det enda man behöver är ett par skor. Det bästa med att coacha på Runacademy är att se alla deltagare utvecklas och nå sina mål.


Linda Eriksson

Linda hittade glädjen i löpningen efter att hon fått sitt tredjebarn. Hon upptäckte snart att det gick att förbättra sig snabbt, anmälde sig till sitt första milslopp och sedan dess har hon inte slutat springa. Nu ser hon sig som en glad motionär som tycker att det är minst lika roligt att coacha deltagarna i Runacademy som att försöka utmana barn till all sorters rörelse.


Johan Henriksson

Johan har sprungit regelbundet sedan 2006 och har ett stort intresse idag för träningsformen. Han är utbildad löpcoach via Svenska Friidrottsförbundet, Svenska gymnastikförbundet och Korpen. Där han förutom löpcoach också är utbildad i andra gruppträningskoncept så som boxning, HIIT, GRIT och styrketräningsinstruktör. Johan sysslar förutom löpning också med hinderbanelöpning där han också är tränare i föreningen Titan OCR som han också är grundare av. Johan har stor erfarenhet som ledare då han har lett flertalet gruppträningskoncept. Som ledare i Runacademy ser han fram emot möjligheten att leda andra och ge individer möjligheten att utvecklas i sin löpning och mentala och fysiska hälsa. Han ser framemot att coacha både nybörjare som mer avancerade löpare.


Louise Söder

Louise älskar att hon har funnit löpningen och tränar regelbundet med en friidrotts förening.
Hon har sprungit flertalet olika motionslopp på distanser från 5 km har till ultradistans. Som ledare är hon utbildad ungdoms tränare inom cirkus, löpcoach och även spinning instruktör.
Som ledare i Runacademy ser hon framemot att få peppa alla deltagare, få hjälpa de som är nya i löpningen att komma igång och förmedla vidare kärleken till att springa.


Maria Seger

Maria är diplomerad löpcoach steg 1+ 2 via Tränarakademin, Bosön. Rörelse och motion har alltid varit en stor del av Maria Seger liv. Hon har en bakgrund från tävlande och tränande i friidrott, terränglöpning och längdskidåkning fram till senare delen av tonåren. Nu springer hon motionslopp för glädjen, och hälsans skull. Hon tycker om att sätta mål och hitta utmaningar som ska genomföras.
På senare tid har hon fastnat allt mer för traillöpning, för glädje & upplevelsen i naturen. Till vardags arbetar Maria på Destination Kolmården där hon arbetar med event & konferensgrupper på Vildmarkshotellet. Som ledare i Runacademy ser hon framemot att motivera andra och sprida löparglädje.


Jenny Bolander

Jenny har en bakgrund inom ridsporten då hon tävlat inom hästhoppning sedan hon var liten. Hon började springa senare i livet och anmälde sig till Göteborgsvarvet och fick där mersmak. I dag tränar och tävlar idag med Tjalve IF Friidrott. Hon har sprungit 5000 m på sub 20 minuter och Stockholm maraton på 3.11.16 år 2021. Jenny har tidigare varit tränare inom ridsport (hästhoppning). Som ledare i Runacademy ser Jenny framemot att inspirera och motivera deltagarna utifrån deras egna förutsättningar och ambitioner.


Johanna Morgan

Johanna har sprungit sedan hon var 19 år gammal. Hon springer framförallt för att må bra och finner stor glädje i löpning. Johanna är ledare inom Friluftsfrämjandet som Mountainbikeledare och även skidlärare. I träning gillar hon att vara ute och hon tycker det är kul att få andra finna glädje i utomhusträningen och få hjälpa andra att nå sina mål.