Madelen Casta 

Madelen är före detta rugbyspelare efter rugbykarriären var över började Madelen med triathlon. Det har gjort att förutom triathlontävlingar blivit ett och annat löplopp. Madelen gillar träning, hälsa och löpning så pass mycket så hon har en 2-årig utbildning till idrottskonsulent ifrån Bosön. Hon är dessutom utbildad löpcoach. Det bästa med löpningen tycker Madelen är att det är så roligt att göra tillsammans. Som ledare har Madelen över 10 års erfarenhet. Hon har instruerat i bland annat spinning, skivstång, boxning och såklart löpning.


Viktoria Dahl

Viktoria har en bakgrund som orienterare och sprang då även en hel del terränglöpning. På grund av skador fick Viktoria ta ett uppehåll men springer nu obehindrat och känner att livet har blivit så mycket härligare sedan hon kan börja springa igen. Hon älskar att springa året om oavsett väder och underlag. Viktoria är van ledare då hon är utbildad idrott- och hälsa lärare. Hon vill som ledare framförallt sprida löparglädje!


Elin Johansson

Elin har sprungit sedan hon var 16 år, och gjort det för att det dels är en enkel form av träning och att den ger henne så mycket mentalt! Det är först på senare år som hon genom varierad löpträning har utvecklats som löpare. Nu har hon sprungit alltifrån maraton till 10 kilometers lopp. Elin är pedagogisk och arbetar till vardags som lärare i idrott och hälsa. Hon ser nu framemot att hjälpa er deltagare att utvecklas i löpningen!


Karin Henriksson

Löpningen har alltid funnits i Karins liv och det började som en del av orientering som var den sport Karin var aktiv i. Som löpare är det framförallt maraton som Karin har tränat för. Karin har tidigare varit ledare i boxningsklasser. Nu ser hon framemot att coacha i löpning, peppa er deltagare och hjälpa er nå era mål.


Henrik Ohlsson

Henrik är en löpare som gillat utmaningar och springer gärna långt och länge, ultralöpning passar honom väldigt bra. Han har varit judotränare i många år.
Han ser fram mot att coacha deltagarna och förmedla löparglädjen i passen.


Sara Johansson

Sara är en löpare som njuter av löpningen och gillar att inspirera andra. Hon har själv varit nybörjare och vet vilken utveckling man kan göra inom löpningen. Sara har varit deltagare under många år och ser hur glädjen och gemenskapen inspirerar och motiverar deltagarna. Nu vill hon hjälpa andra att hitta löparglädjen precis som hon själv gjort.


Sofia Pettersson Helbro

Sofia har gått idrottsprofil i högstadiet samt varit aktiv inom innebandy och fotboll. Gick ett år på High School i USA och var där med i deras Cross Countrylag (långdistans). Hon gillar att springa trial, lite längre och framförallt i skönt tempo. Sofia ser fram mot att skapa gemenskap och att peppa fram andra att komma igång med löpningen.


Angelika Winther

Angelika har sprungit sedan 12-års ålder i samband med fotbollen. Nu kommer hon fokusera på att sätta konkreta mål inom sin egen träning, att genomföra ett halvmaraton och ett maraton!
Hon älskar löpning och det är något hon vill dela med sig till andra! Oavsett vilken nivå man ligger på så ska löpning vara kul, hon ser fram emot att få se individer utvecklas vecka för vecka och ha kul!


Josefina Perssonr

Josefine är ultralöparen som springer hellre långt än snabbt. Jagar distans, inte tid. Hon har tävlat på distanser upp mot 180 km (Sandsjöbacka trail), Ultravasan 90, Mossarun 24 timmars, Tjörnarparen 100 km och flera 6 timmars lopp. Tävlar gärna, men ser tjusningen att bara få ge sig ut själv på långa löpturen för att få egentid. Josefina är lärare i idrott och hälsa, där hennes mål är att sprida rörelseglädje. Hon hoppas kunna sprida glädjen med löpning till andra, kanske till och med glädjen i att springa riktig långt.