Madelen Casta 

Madelen är föredetta rugbyspelare som tränat löpning som en del av fysträningen. Efter rugbykarriären var över började Madelen med triathlon. Det har gjort att förutom triathlontävlingar blivit ett och annat löplopp. Madelen gillar träning, hälsa och löpning så pass mycket så hon har en 2-årig utbildning till idrottskonsulent ifrån Bosön. Hon är dessutom utbildad löpcoach. Det bästa med löpningen tycker Madelen är att det är så roligt att göra tillsammans. Som ledare har Madelen över 10 års erfarenhet. Hon har instruerat i bland annat spinning, skivstång, boxning och såklart löpning.

“Det är så roligt att dela och få löparglädje tillsammans med både ledare och deltagare!”


Linda Eriksson

Linda har sprungit sedan 6 år tillbaka efter sin graviditet. Hon blev fast vid träningsformen och kunde inte sluta springa då hon kände att hon verkligen fann kärleken till löpning.
På lopp springer Linda allt ifrån 5 km till 21 km. På milen har hon sprungit så snabbt som 47 min och strax under 22 minuter på 5 kilometer. Hon tränar även i år för att ta sig ann sin första maraton Stockholm maraton! Linda gillar att inspirera andra men också att bli inspirerad av andra som brinner för löpningen! I sitt yrkesliv arbetar Linda med träning tillsammans med strokepatienter inom deras rehabilitering.

“Jag ser framemot gemenskapen och att få göra det jag älskar mest tillsammans med andra som brinner för samma intresse!”


Per Ivansson 

Per har en bakgrund som orienterare och har nu hittat tillbaka till löpningen i vuxen ålder. Han tycker allra mest om terränglöpning för att då få vara ute i naturen. De senaste åren har Per fastnat allt mer för att utmana sig själv i längre distanser. Han har sprungit både maraton och ultralopp.

“Att få vara med att sporra andra och sprida glädjen med löpning.”


Lisa Bouvin

Lisa har sprungit sedan 2010. Hon älskar variationen i träningen och hon har sprungit allt från 1500 meter på tävling till maraton. Hennes personliga rekord lyder 1.30 på halvmaraton och 5 kilometer på 18.57. Som löpare är hon även ambassadör för vårruset där hon även har coachat löpare inför loppet. Lisa besitter stora kunskaper i pedagogik då hon till vardags arbetar som lärare.

“Jag ser fram emot att sprida löparglädje och peppa människor att utmana sig själva utifrån sina förutsättningar och mål.”


Maria Johansson 

Maria har sprungit under flera år och hennes favoritdistans är halvmaraton. I juli 2017 fick hon barn och har sedan dess jobbat sig tillbaka till löpningen. Under våren 2018 har det gett utdelning då hon slagit personligt rekord på 5, 10 och 21km. Halvmaraton har hon bl.a. sprungit på fina 1:36:07! Hon har stor vana av att leda andra då hon arbetat som idrottslärare samt varit gruppträningsinstruktör. Hon har även gått Runacademys löpcoachutbildning.

“Det bästa med att vara coach är just att man får springa ihop med andra. Att peppa andra att göra framsteg i sin löpning samt inspirera andra att hitta den löparglädje som jag själv har”


Viktoria Dahl

Viktoria har en bakgrund som orienterare och sprang då även en hel del terränglöpning. På grund av skador fick Viktoria ta ett uppehåll men är nu igång igen med löpning sedan år 2015. Nu kan hon springa obehindrat och känner att livet har blivit så mycket härligare sedan hon kan börja springa igen. Hon älskar att springa året om oavsett väder och underlag. Viktoria är van ledare då hon är utbildad idrott- och hälsa lärare. Hon har även varit ledare i barnfotboll. Hon vill som ledare framförallt sprida löparglädje!


Anna Gillerfors 

Anna friidrottade mycket i sina ungdomsår och riktade in sig framförallt på medeldistans. Nu springer Anna för nöjets och motionens skull. Anna har gått flera utbildningar via SISU och varit ledare för barngrupper. Som ledare vill hon i löpargruppen motivera och inspirera fler till att vilja springa och nå sina mål. Hon framemot att coacha er deltagare i Norrköpings löpargrupp.

“Jag ser framemot att sprida glädjen som löpningen ger!”


Elin Johansson

Elin har sprungit sedan hon var 16 år, och gjort det för att det dels är en enkel form av träning och att den ger henne så mycket mentalt! Det är först på senare år som hon genom varierad löpträning har utvecklats som löpare. Nu har hon sprungit alltifrån maraton till 10 kilometer på 39.56. Elin är pedagogisk och arbetar till vardags som lärare i idrott och hälsa. Hon ser nu framemot att hjälpa er deltagare att utvecklas i löpningen!

“Jag ser fram mot att få inspirera andra och dela med mig av min glädje som löpare!”


Karin Henriksson

Löpningen har alltid funnits i Karins liv och det började som en del av orientering som var den sport Karin var aktiv i. Som löpare är det framförallt maraton som Karin har tränat för. Karin har tidigare varit ledarei boxningsklasser. Nu ser hon framemot att coacha i löpning, peppa er deltagare och hjälpa er nå era mål.


Cecilia Bergfast 

Löping har alltid varit en naturlig del i Cecilias liv. Till en början inom orienteringen. Cecilia har sedan löptränat som träningsform, men började satsa lite mer på löpningen våren 2018 och deltar ofta i olika motionslopp. Det bästa med löpningen tycker Cecilia är att det trevlig och enkel träningsform som går att variera i mängder! Hon har tidigare varit deltagare i löpargruppen men ser nu framemot att coacha er!

“Det ska bli kul att vara delaktig i deltagarnas utveckling!”