Anna Lidzén

Anna har varit ledare för Runacademy under flera terminer och har tidigare även varit med som deltagare. Hon har gått ett flertal ledarskap- och instruktörsutbildningar via SATS och är World Class och är även utbildad styrkeinstruktör. Under många år har hon jobbat som gruppträningsinstruktör i spinning, aerobics, step och cirkelträning så hon har stor erfarenhet av att leda människor i olika träningsformer. Dessutom har hon en kandidatexamen i Folkhälsovetenskap från Hälsopedagogiska programmet vid högskolan i Gävle.

“Jag ser fram emot energin som jag vet att jag får tillbaka när jag tränar tillsammans med andra.”


Jonas Andersson 

Jonas har varit med som deltagare i löpargruppen men är nu en av ledarna. Han är en hobbylöpare men har sprungit en del lopp runt Kalmar. Martaton har han sprungit flertalet gånger samt genomfört en Ironman. Som ledare leder han även en Bootcampgrupp. Jonas är även utbildare inom hundtjänst.

“Jag ser framemot att inspirera människor att träna!”


Sarah Strålenstam

Sarah har varit aktiv löpare sedan 2016. Hon har även tränat annat men löpning har varit grunden i träningen. Sarah tycker att löpning är en bra och enkel motionsform som tar lite tid, och som kan utföras var som helst. Sarah har flera fina personliga rekord; 10 km 44:26, halvmaraton: 1:39:25, maraton: 3:46.Sarah har ett stort intressere för förebyggande hälsa och har stor kunskap då hon är läkare.

“Jag ser fram emot att inspirera till träning/rörelse! Att få folk att upptäcka glädjen vid löpning. Och kanske inspirera någon till att pressa sig lite mer än tidigare.”

 


 

Daniel Olsson 

Daniel har en lång träningsbakgrund där han under många år har sysslat främst med orientering och fotboll. Löpningen kom in i han liv för ungefär 10 år sedan och han njuter både av att springa själv och av att coacha fram andra till fina prestationer. Som coach är hans passion att hitta ett sätt för varje enskild individ att förbättra sig. Han har gått ledarutbildningar inom både fotboll och löpning, och han har stor vana att leda träningsgrupper. Nu ser han fram emot att få coacha er deltagare ännu en termin i Runacademy löpargrupp!

Roligast är alla Aha-upplevelser deltagarna kommer att få ta del av.”Helen Odenäng 

Helen har varit aktiv och tävlat inom många sporter som friidrott, fotboll, styrketräning och även motorcross. Hon har dessutom ett brett kunskapsområde då hon är diplomerad personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach, hälsocoach och massageterapeut. Helen har tidigare hållit i gruppträningar och löpargrupper i Kalmar och på Öland och är mer än redo att coacha er!

“Det är så roligt och inspirerande att få sprida löparglädje till andra. Att utmanas, utvecklas och ha roligt tillsammans i en grupp!”