Lotta Lennartsson

Lotta är löpare i själ och hjärta och har alltid sprungit. Hon har även varit aktiv som fotbollsspelare, friidrottare och jobbat med hästar. Hon har samlat på sig ett antal SM medaljer och tävlar nu främst på distriktsnivå och i veteranklassen på SM-nivå. Lotta har sprungit så snabbt som 1:23.02 på halvmaraton, Lidingöloppet 30K på 2:07.37 och 37:45 på milen men hon tycker att löpning är så mycket mer än bara att jaga tider! Hon har börjar med swimrun, där hon bla kört Rockman i Norge tillsammans med Anders Ekholm. Hon gillar att springa trail och utmana både sig själv och andra. Hon jobbar både som idrottslärare och gruppträningsinstruktör och har stor erfarenhet att leda grupper. Nu ser hon fram att anta rollen som ledare för Runacademys löpargrupp i Örebro! Hon har varit med som ledare på flera av Runacademys löparresor som löpcoach, hållt styrkepass och guidat yoga.

“Jag ser fram emot att få inspirera andra att få uppleva det härliga och jobbiga med löpning. Det är alltid kul att träffa folk som vill träna och som sätter upp mål!”


Anders Ekholm

Anders brinner för konditionsidrott och har den uthållighet och envishet som krävs för att lyckas. Han har hållit på med triathlon i närmare 10 år och under de senaste åren även testat på en del swimrunlopp. Han har genomfört 7 Klassiker, 6 Ironmantävlingar och en Ironmandistans i fjällmiljö i Skottland. Anders är diplomerad löpcoach och även utbildad natur- och friluftsguide med stor vana av att leda grupper. Han har te.x. jobbat som guide på Svalbard under flera år. Han ser nu fram emot möjligheten att  hålla i Runacademys löpgrupp på hemmaplan i Örebro!

“Det ska bli kul att få sprida den kunskap jag har av att göra lite alternativa lopp, och såklart den träningsglädje jag har i mitt liv. Det blir extra kul att ha en grupp i Örebro med människor jag kommer att träffa ofta!”


Tommy Theoren

Tommy började lite senare i livet med löpningen och utvecklas fortfarande. I löpningen gillar han långa distanser och undviker asfalt. Fokus är att tränar allsidigt för ett långt och friskt liv. Med löpningen gillar Tommy den sociala biten i träningen lika mycket som själva prestationen. Som ledare har Tommy goda erfarenheter och arbetar Tommy som fystränare i badmintonklubb. Nu ser han framemot att coacha er denna termin.

“Jag vill se er deltagare utvecklas och själv utvecklas, ge samt få inspiration och glädje.”


Linda Örebro
Lisa Dahlpil

Lisa har sprungit i snart 30 år. Hon tycker om variationen i löpningen och hon har tävlat alla möjliga typer av lopp så som stafetter, millopp och halvmaraton. Hon har blandannat sprunigt lidingöloppet på strax under 3 timmar och milen på snabba 47,50. Lisa brinner för träning och hälsa och ser nu framemot att sprida sina kunskaper och sitt engagemang till er i Örebros löpargrupp.

“Jag ser framemot att få coacha och se er utvecklas denna termin”


Mikael Spiris 

Mikael är aktiv som löpare i både triathlon och i traditionell löpning. Han har gjort hela fyra stycken ironmans och sprungit maraton och halvmaraton flera gånger. Hans bästa tid på halvmaraton är 1.30.11 och  3.14.09 på maraton. Mikael är utbildad naturguide och han har arbetat aktivt som det på Svalbard. Dessutom är Mikael skidlärare samt att han har agerat domare i triathlon.

“Jag vill sprida glädje och intresse för det jag älskar att göra”


Tina Åbjörn

Löpning har alltid varit en glädje för Tina och hon har sprungit ett antal maraton och halvmaror men även trail, ultralopp och triathlon. För Tina är löpglädjen, att se spännande platser och att utmana sig själv viktigare än tider och placeringar. Under en träningsvecka försöker hon även blanda in cykel, simning och skidor för att minska ensidigt slitage och för att hon tycker att variationen är rolig. Hon har tidigare tränat och tävlat i mountainbike på hög nivå och har tagit med sig kunskap om träningsplanering och strukturering därifrån. På Ultravasan 90km har hon en 20:e plats med tiden 10.20 och är hennes bästa resultat på ett rent löplopp. Hon har även ett SM silver på långdistans triathlon där det ju avslutas med löpning över en maratondistans. Hon har tidigare ledarerfarenhet av att coacha inom både löpning, triathlon, simning och spinning.

“Det ska bli roligt att få dela med mig av min löparglädje, träffa andra som hittat till löpningen och förhoppningsvis både lära ut och lära mig mycket nytt inom löpteknik och löpträning i stort”


 

Maja Blom

Maja började springa mer aktivt och strukturerat för ett par år sedan och är nu fast! Hon älskar att träna utomhus och gärna tillsammans med andra. Hon har sprungit halvmaraton på 1.30 och Lidingöloppet på 2.19. Maja ser framemot att coacha er alla i Örebros löpargrupp.

“Det ska bli kul att få vara med och inspirera och förhoppningsvis få fler att bli ännu mer inbitna löpare.”


Lena Hasselgren Lindsten

Lena har sprungit med löparklubb samt deltagit i flertalet lopp som Lidingöloppet, där hon tagit silvermedaljstiden. Hon har  även sprungitGöteborgsvarvet, Sthlm marathon och Oslo marathon. Lena har sprungit hem en vinst från Wadköpingslöpet.

“Att få dela med mig av träningsglädje och peppa deltagare till att nå sina mål.”

 


Karin Forsberg

Karin höll på med diverse idrotter som barn/ungdom (mest bollsporter) men började som 25-åring att tävla aktivt inom långdistanslöpning. Då jag var 25-30 år så gjorde jag en del landslagsuppdrag, bl.a. två finnkamper, ett terräng-EM, terräng-NM samt tog SM-medaljer både på bana och i terräng (då med efternamnet Sennvall). Som ledare har Karin jobbat som individuell tränare på Friskis och Svettis utbildning.

“Jag ser fram emot att hjälpa människor att utvecklas och uppnå sina mål.”