Fanny Vestling

Fanny studerar till hälsopedagog på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. Hon älskar löpning och det är framförallt långdistans som hennes hjärta klappar för. Hon springer alltifrån halvmaraton, Lidingöloppet och maraton. Variation i löpningen tycker Fanny om så hon springer både i skogen och på asfalt. Fanny är en van ledare då hon jobbat som ridlärare. Hon har även arbetat som instruktör för soldater och är nu gruppchef inom Försvarsmakten. Fanny tycker nu att det ska bli riktigt roligt att coacha er i vår.

 “Det ska bli härligt att få ta del av gemenskapen och glädjen att springa i grupp!”


Henrik Ekholm

Henrik började springa år 2009 och är sedan dess förälskat sig ordentligt i löpträning. Han beskriver sig som en OCR-fantast och gillar utmaningen i hinderbanelöpning med kombinationen löpning, styrka, smidighet och teknik. Som löpare är Henrik riktigt vass och har sprungit milen på 38.53 och halvmaraton på 1.24. Han är utbildad löpcoach och är ansvarig sedan våren 2013 för TV4 friskvårds löpargrupp. Henrik älskar löpning och ser framemot att sprida sin passion vidare till er i Östermalms löpargrupp.

“Det ska bli så roligt att springa tillsammans i grupp”


Emma Eriksson

Emma har sprungit större delen av livet på motionsnivå. Hon har sprungit lopp så som Lidingöloppet, Stockholm halvmaraton och Göteborgsvarvet. Emma studerar Hälsopedagogprogrammet på Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm. Hon har även en tidigare instruktörsutbildning i alpin skidåkning och snowboard, samt tränarutbildning i fotboll.

“Jag ser framemot att få inspirera till träning och löparglädje och själv bli inspirerad.”Amanda Nekby

Amanda är utbildad hälsopedagog från GIH, löpcoach och gillar att se hur andra kan utvecklas. Hon har stor erfarenhet av att coacha andra och har lett många olika typer av träningsklasser tidigare. Amanda stora intresse är löpning! Det bästa med att coacha tycker hon är att peppa och få deltagarna till att göra det lilla extra. Hon tävlar själv på alla möjliga distanser men framförallt 5000m och 10 000m. Hon har bland annat sprungit milen på snabba 36.40, 5000 meter på 17.39 och 3000 meter på 10.10. Hon har flera topp tio placeringar i en mängd olika lopp samt ett DM brons i 5000m från år 2016.

“Jag ser fram emot ännu en termin i Östermalmsgruppen och att få vara med och bidra till att utveckla deltagarna i löpträning, inspirera och motivera dem.”


Amanda Nilsson

Amanda började träna löpning för ca 10 år sedan och har sedan dess varit med på flertalet lopp samt sporadiskt i löpgrupper. Ramboll Halvmaraton 2019 sprang hon på 01:38 och Lidingöloppet 2019 på 02:54.

“Att hjälpa andra se samma glädje i löpning som jag gör.”


Ann Malmsten

Ann har tidigare varit ledare i Södermalmsguppen och har även tidigare erfarenhet som löpcoach.


Linnea Eriksson

Linnea har hållit på med löpning under största delen av sitt liv och har genomfört både halvmaraton och Lidingöloppet 15 km. Nyligen börjat hon med triathlon, och av de tre grenarna springer hon absolut mest. Linnea är utbildad PT på SAFE-education, samt studerar till hälsopedagog på Gymnastik- och Idrottshögskolan. Som ledare har hon varit grupptränare på SATS crosstrainingpass.

“Jag ser fram emot att inspirera andra till rörelseglädje och mer löpning! Det kommer ge mig mycket energi, precis som jag ser fram emot att ge energi till deltagarna.