Ledare Östersund

Per Lindborg

Per har sprungit i 9 år började med 5km- 10km. Det bästa med löpningen tycker Per är att man mår så bra av att springa. Nu på senare år tränar han mot både maraton och ultralopp så som Ultravasan. Han har sprungit 10 kilometer på snabba 41:24 och maraton på 3:33.

“Jag ser framemot att inspirera och peppa deltagarna”


Jenny Lind

Jenny har sprungit allt från 5 km lopp till drygt 50 km lopp och varit med på Runacademys löparresor till Prag, Gran Canaria, Charmonix, Madeira och Peak District. Jenny springer allra helst i naturen. Det bästa med löpningen tycker Jenny är glädjen, upplevelsen och friheten hon känner när hon springer. Jenny tycker också att det är häftigt att möjligheten finns att hela tiden kunna utvecklas i sin löpning. Förutom att Jenny gillar löpning är hon intresserad och kunnig i området träning och hälsa där hon läst ett antal högskolekurser, bland annat om styrketräning, hälsopsykologi och kost både för hälsa och prestation samt ur hållbarhetsperspektiv.

“Jag ser fram emot gemenskapen och möjligheten att kunna motivera deltagarna till att utvecklas i sin löpning. Jag hoppas kunna inspirera till löparglädje och att våga utmana sig.”


Elin Börjvall 

Elin älskar att springa långt och har sprungit ett tiotal maraton och några ultramaraton. Hon tycker även det är väldigt kul att inspirera andra till att komma igång att springa och hitta glädjen i löpningen! Elin är legitimerad dietist, personlig tränare och har gått flera olika löpcoachutbildningar. Elin har tidigare varit ledare flera terminer i både Solna och på Kungsholmen.


Johan Lindborg

Johan började springa kortare distanser för ca 15 år sedan men har på senare år gått över mer till marathon och ultramarathon. Han har bl.a. genomfört flera marathon, 3 backyard ultra och sprungit ultravasan 90km. Johan är idrottslärare och ser fram mot att vara med att utveckla deltagarnas löpning och se deras framsteg.


Malin Jakobsson

Malin är en fd. elitsatsande skidskytt vilket har inneburit mycket träning, även i löpning. Hon har läst idrottspsykologi på Umeå universitet och tidigare ledarerfarenhet har Malin genom att ha varit ledare på ungdomslandskamper i Skidskytte. Hon vill peppa andra som vill komma igång med sin träning och hitta glädjen i löpningen.


August Nilsson

August har tävlat i längdskidor och löpning sedan han var liten. Under sin tid på skidgymnasiet läste han ämnen så som idrott och hälsa, samt ledarskap. Att få vara ledare för Runacademy i Östersund ser han mycket fram mot genom att se folk träna och inspireras i grupp samt att utvecklas själv som ledare!


Johan Rundgren
Johan började springa för 6 år sedan, insåg att motion var viktigt för att orka med vardagen och det är bara att kliva ut genom dörren så är man igång. Johan ser fram emot att få dela med sig av det han lärt sig och motivera andra att utmana sig själva!